Internationell Affärsutvecklare

Vi utvecklar, producerar och marknadsför kvalitetstillbehör för manuella rullstolar. Vi har ett brett sortiment bland rullstolshjul och drivringar som är anpassade efter olika behov och användning. Vi har också enkla smidiga hjälpmotorer som passar till de flesta rullstolar. Våra kunder finns inom hjälpmedelsverksamheten i Sverige och hos våra agenter och återförsäljare runt om i Europa. Vi har funnit sen 2001, omsätter 20 miljoner och 10 st anställda. Vårt kontor finns i Hyltebruk. För mer info, se www.decon.se

Till Hyltebruk söker vi nu en:

Internationell Affärsutvecklare

Din uppgift blir att öka etableringstakten på den internationella marknaden. Utmaningen kommer att kräva ett starkt engagemang och en kontinuerlig dialog internt i organisationen kring strategiska frågeställningar och avväganden. Vi tror denna inställning är en förutsättning för att kunna utnyttja företagets kompetens på bästa sätt. Under eget ansvar tar du fram och förankrar affärsplaner. Du planerar självständigt ditt arbete och implementerar marknadsaktiviteter i syfte att öka den internationella närvaron. I tjänsten ingår även administration, rapportering samt mässaktiviteter.

Förmodligen har du gedigen erfarenhet av exportförsäljning och en förståelse för kulturella skillnader mellan olika marknader. Branscherfarenhet är inget krav men troligtvis besitter du en god teknisk förståelse. Utbildningsmässigt tror vi du har en högre utbildning inom marknadsföring eller försäljning. Du behärskar engelska och tyska i tal och skrift.

Som person är du självständig, driven och anpassningsbar men samtidigt kommunikativ och prestigelös. Din förmåga att fungera i teamet är helt avgörande. Direkt underställd VD ansvarar du för vår internationella expansion. Tjänsten kommer att innebära frekventa resor något du ser som ett privilegium.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en utmaning i expansivt företag med högkvalitativa lösningar.

Vi ser fram emot din ansökan före den 11/4-2011 märkt ”Internationell Affärsutvecklare” ställd till info@enoem.se . För mer information om tjänsten tala med Carin Mossberger: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson: 0701-460 391.