Exportsäljare

Hör vad du vill. När du vill. Ibland behövs lite hjälp för att kunna ta del av livets alla ljud. Med hjälp av OnDeMove’s samtalsförstärkare TYR® kan personer med mild till medelsvår hörselnedsättning på nytt få återuppleva ögonblick som de gått miste om. Mohsen Haj-Bolouri är grundaren bakom TYR teknologin och har 20 års erfarenhet av hörselhjälpmedel inom sjukvården samt är utbildad inom matematik, fysik och audiologi. Driven av nyfikenhet och med viljan att underlätta vardagen för miljontals människor har han utvecklat världens mest tillförlitliga, bekväma och användarvänliga hörselförstärkare. Nu behöver företaget förstärka sin närvaro internationellt så att fler på nytt kan få uppleva något de saknat. OnDeMove utmanar det etablerade sättet att få hjälp genom att erbjuda produkten utan krav på utprovning hos klinik. Sätt i hörlurarna och hör världen, enklare kan det inte bli. För mer information se: www.ondemove.eu

 

Nu söker vi en Exportsäljare

Är du nyfiken, brinner för internationell försäljning? Personen vi söker är affärsorienterad och nyfiken i kombination med en prestigelös attityd och tydlig målinriktning.

Du analyserar marknader och går initialt ut brett med information till potentiella kunder, för att så småningom smalna av och fokusera på de kundkategorier där vi har mest framgång. Du planerar och genomför besök hos kunder där du presenterar fördelar och värden med OnDeMove’s produkter. Därefter driver du självständigt säljprocessen fram till avslut.

På den svenska marknaden bearbetar du detaljistkedjor, hörselkliniker och offentliga aktörer. Internationellt skapar och bygger du långsiktiga relationer med distributörer och återförsäljare. En viktig del av tjänsten är att säkerställa att de har den kunskap som krävs och det material de behöver för att lyckas på sina lokala marknader. 

Vi tror du har erfarenhet av internationell försäljning. Erfarenhet av tekniskt avancerade konsumentprodukter, kanske inom medicinteknik, är en tydlig fördel. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande.

Som person är du nyfiken och intresserad av att ta till dig nya kunskaper och teknik. För att vinna kunder och återförsäljares förtroende krävs entusiasm, uthållighet och ett professionellt agerande. Då du hanterar försäljning på flera fronter krävs god arbetsstruktur, noggrannhet och målinriktning. Det är även nödvändigt att du kan samverka effektivt tillsammans med nyckelpersonerna i det lilla företaget.

Vill du vara med på den banbrytande resan och spela en viktig roll i tillväxten av företaget? Vi kan erbjuda en fri, omväxlande och internationell utmaning. Tjänsten är placerad i Halmstad och du rapporterar till VD. Har du frågor tveka inte att höra av dig till Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391.Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Varmt välkommen med din ansökan!