Internationell Försäljningschef

Decon Wheel AB utvecklar, producerar och marknadsför högkvalitativa elektriska drivaggregat och tillbehör till manuella rullstolar. Vi har ett brett sortiment som är anpassade efter olika behov och användning. Företaget startade sin verksamhet 2002 och är idag etablerade internationellt. Företaget omsätter drygt 45 mkr och har 15 anställda. Vårt kontor finns i Hyltebruk. För mer information om företaget se: www.decon.se

Nu söker vi en Internationell Försäljningschef

Din främsta utmaning blir att öka genomslagskraften på den inhemska och internationella marknaden. Ett starkt engagemang och en kontinuerlig dialog internt kring utveckling, nyetablering och strategi är en förutsättning för att lyckas. Under eget ansvar formulerar du marknads- och försäljningsplaner för att fortsätta utveckla företagets marknader.

Du planerar självständigt ditt arbete och genomför marknadsaktiviteter i syfte att öka den internationella närvaron. I tjänsten ingår även administration, rapportering samt mässaktiviteter. Du ansvarar även för framtagning av sälj- och utbildningsmaterial. På sikt kommer rollen innebära ett ledarskap med personalansvar.

Förmodligen har du gedigen erfarenhet av exportförsäljning och en förståelse för kulturella, traditionella och legala skillnader mellan olika marknader. Branscherfarenhet, eller erfarenhet från närliggande branscher, är en klar fördel tillsammans med en god teknisk förståelse.

Som person är du självständig, driven och anpassningsbar men samtidigt kommunikativ och prestigelös. Din förmåga att fungera i teamet är helt avgörande. Medmänsklighet och empatisk förmåga i kombination med affärsmässighet är egenskaper som värderas högt. Vi tror du har en utbildning inom marknadsföring eller försäljning. Du behärskar engelska på en hög nivå, tyska är meriterande.

Direkt underställd VD ansvarar du för den fortsatta expansionen. Tjänsten kommer att innebära frekventa resor främst inom Europa. Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig en utmaning i expansivt företag med högkvalitativa lösningar på en internationell marknad.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpnande. För mer information om tjänsten tala med Carin Mossberger: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson: 0701-460 391.

Ansök nu