Internationell Inköpare

NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på cirka 22 miljarder kr och har omkring 17 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. Nibe AB i Markaryd har cirka 1 100 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare, biobränsleprodukter, fjärrvärmeutrustning och braskaminer. För mer information om företaget se:www.nibe.se

Nu söker vi en Internationell Inköpare

 

NIBE växer både i Sverige och internationellt och är ett av Sveriges starkaste varumärken när det gäller hållbarhet och energiteknik. Vi kan erbjuda dig en strategiskt viktig inköpsroll i ett framgångsrikt företag.

Rollen består i stora drag av två delar. Den ena delen är att du kommer ingå i ett internationellt nätverk med syfte att skapa synergier och samordningsvinster i den framtida produktutvecklingen. Detta sker inom ramen för affärsområdet NIBE Climate Solutions som är ett utvecklingsprojekt avseende elektronikplattformar, JPI (Joint Platform Initiative).

I övrigt ansvarar du för den affärsmässiga kontakten med vissa utvalda leverantörer, förhandlar inköpspriser, leveransupplägg och kapacitetssäkring. Du kommer arbeta inom NIBE Supply som har till uppgift att försörja produktionen med material så kostnadseffektivt som möjligt.

Vi ser gärna att du har en kommersiell inköpsbakgrund från tillverkningsindustrin. Teknisk förståelse och tidigare erfarenhet av internationella inköp är meriterande tillsammans med erfarenhet av elektronik.

Som person är du kommunikativ och har ett sinne för affärer. Du är noggrann, effektiv och utvecklingsinriktad.

Är du intresserad av en strategisk inköpsroll i ett framgångsrikt företag? Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Vid frågor kontaktar du Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Välkommen till oss på NIBE!