Internationell Kundtjänstmedarbetare

 

Rowico AB är ett familjeägt möbelföretag placerat i Halmstad. Vi designar, marknadsför och distribuerar möbler till möbeldetaljister i Europa. Vår breda kollektion består huvudsakligen av trämöbler i hemmiljö. Bolaget etablerades 1971 har idag 40 anställda. Se även vår hemsida: www.rowico.se

Vi söker en Internationell Kundservicemedarbetare

Är du en kommunikativ person som trivs med dagliga internationella kontakter i en bransch under ständig utveckling? I takt med en ökad internationalisering och digitalisering behöver kundserviceavdelningen stärkas upp. Rowico  står inför en spännande resa där flexibilitet, service och kundfokus kommer bli ännu viktigare framöver.

Du kommer ingå i kundserviceteamet som hanterar ärenden från de nordiska länderna samt övriga Europa där Tyskland utgör en viktig marknad. Målet är att leverera förstklassig service och i ditt fall mot kunder och återförsäljare främst utanför Sverige.

I arbetsuppgifterna ingår order- och offerthantering. Du besvarar frågor per telefon och mail samt hanterar artikelfiler, prislistor och produktinformation för e-handel samt kedjekunder. Du ser till att inkomna order hanteras effektivt och korrekt samtidigt som du besvarar produkt- och leveransfrågor vilket även kräver intern kommunikation.

Vi tror du har erfarenhet från en liknande roll där du arbetat med dagliga internationella kontakter. Vi tror du är en van användare av affärssystem samt har en god datorvana i allmännhet. Erfarenhet av MS Navision, InRiver PIM och MS Excel är samtliga klara fördelar.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett starkt intresse för service och att få använda dina språkkunskaper i tal och skrift. Förutom engelskan, som är ett krav, värderar vi kunskaper i tyska högt. Kan du finska är det en merit. Som person är du noggrann, serviceinriktad och kommunikativ.

Vill du arbeta med service i en utåtriktad och internationell roll? Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 6/1. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Ansök nu