Internationell Kvalitetschef

Vill du vara med och skapa ökad frihet för människor med nedsatt funktion? Decon bildades som ett fristående företag vid årsskiftet 2002. Inriktningen då är den samma som nu, att utveckla och producera kvalitetstillbehör till rullstolar. Enkla att använda såväl för brukare som för vårdare, i olika situationer och miljöer. Vi arbetar ständigt för att hålla en hög kvalitet i våra produkter och kundbemötande. Vi lyssnar ständigt på vad brukarna tycker, detta är grunden i vårt utvecklingsarbete och en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta företagets utveckling. Decon ser ljus på framtiden och har en stark tillväxt. Idag omsätter företaget cirka 200 mkr, har ett 40-tal anställda samt internationella leverantörer och samarbetsparters. För mer information om företaget se: www.decon.se

Nu söker vi en Internationell Kvalitetschef

Nu söker vi en noggrann och samarbetsinriktad person som vill leda och utveckla kvalitetsarbetet då nuvarande kvalitetschef ska gå i pension. Som kvalitetschef säkerställer du att företagets produkter och processer uppfyller regulatoriska krav på en internationell marknad.

I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Säkerställa att regelverk och standarder efterlevs
  • Säkerställa att slutprodukten uppfyller fastställda kvalitetskrav
  • Kommunicera kvalitetskrav inom organisationen
  • Planera och genomföra internrevisioner
  • Ansvara för kvalitetsledningssystemet (QMS)
  • Vara kontaktperson till Läkemedelsverket och andra externa aktörer
  • Samarbete med auktoriserade representanter i länder utanför EU
  • Se till att manualer möter regler och krav
  • Certifieringar och CE-märkning

Personen vi söker har ett starkt intresse för kvalitet och produktsäkerhet inom det medicintekniska området. Internationell erfarenhet är en fördel. Tjänsten kräver goda kunskaper om medicintekniska produkter och i synnerhet MDR (Medical Device Regulation).

Kanske har du en examen i juridik, medicin, farmaci, ingenjörsvetenskap eller motsvarande. Vi ser gärna att du har minst ett års erfarenhet av regleringsfrågor eller kvalitetsledningssystem inom medicintekniska produkter. Kunskaper inom FDA (Food & Drug Administration) är meriterande.

Som person är du noggrann, strukturerad och kommunikativ. Du är ansvarsfull och ser både helheten och detaljerna. Du trivs med att samarbeta och kommunicerar obehindrat i tal och skrift. Tjänsten innebär internationella kontakter därför krävs goda kunskaper i både svenska och engelska. Tyska är meriterande.

Är du intresserad av att utvecklas inom kvalitet och medicintekniska produkter? Vi kan erbjuda dig en utmanade roll inom en bransch som gör skillnad. I denna rekrytering samarbetar Decon med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 12/8.

Varmt välkommen med din ansökan!