IT-administratör

AB Skandiatransport är ett av de ledande företagen i Sverige inom billogistik. Företaget finns representerat med anläggningar i Halmstad (HK), Göteborg, Malmö och Södertälje. AB Skandiatransport erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom billogistik, verkstad och lokalanspassning av nyanlända fordon från många biltillverkare och kunder är generalagenter samt återförsäljare. Vid årsskiftet fusionerades Autolink, Dansk Motortransport, Scandinavian Motortransport och Skandiatransport. Det gemensamma företaget driver verksamheter i Danmark, Norge och Sverige med en sammanlagd omsättning på cirka 2 miljarder SEK och 750 anställda. För mer information se: www.skandiatransport.se

Till Halmstad söker vi nu en Lösningsorienterad IT-administratör

Ditt huvudsakliga ansvarsområde är IT och kommunikation. Företaget befinner sig i en förändringsfas och tjänsten kommer att formas under resans gång. Du kommer att delta i projekt inom IT och vara drivande inom drift- och supportfrågor. Kommunikation med både interna och externa parters, nätverk, servers, arbetsstationer och programvara ingår i rollen. Du kommer även att bistå i outsourcingprojekt. Företaget har nyligen tagit steget in i Office 365 vilket öppnar nya möjligheter inför framtiden.

Personen vi söker har en bred erfarenhet inom IT, både inom mjuk- och hårdvara. Erfarenhet av problemlösning och projekt är önskvärt tillsammans med en förståelse för verksamhetsprocesser, system och användare. Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter samt har lägst gymnasiekompetens. Vi ser gärna en högre utbildning inom IT.

Som person är du nyfiken samt har ett stort intresse för IT. Du är en problemlösare som har förmågan att se helheten, orsaker och samband. Du drivs av problemlösning och förbättring som underlättar för verksamheten. Du gillar variation och ser resor i tjänsten som en fördel. Körkort B är ett krav.

Känner du igen dig? Vi kan erbjuda dig en stimulerande och utvecklande utmaning där du arbetar nära många funktioner i bolaget. IT har en koncernövergripande roll i den nya organisationen.  Vi ser fram emot din ansökan senast den 27/3. Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Ansök nu