Junior Controller

 

Phoniro är ett svenskt IT-bolag med en internationell agenda som möjliggör en tryggare ålderdom för fler. Bolaget är en marknadsledande leverantör av välfärdsteknik för äldreomsorg och funktionshinderområdet, har ca 80 anställda och omsätter ca 150 MSEK. Stark produktinnovation är en del i vårt DNA. Phoniro Care är namnet på den gemensamma cloud-plattformen för Phoniros alla vård- och omsorgslösningar och inkluderar digital nyckelhantering, tid- och insatsuppföljning, larmsystem och e-tillsyn. Närmare 200 kommuner och privata vård- och omsorgsbolag i Norden och Holland använder Phoniros lösningar idag. Kontor finns bl.a. i Halmstad, Norrköping, Stockholm, Göteborg, Luleå, Århus och Utrecht. Sedan 1 februari 2018 ingår Phoniro som en egen enhet i Assa Abloy Hospitality som är en global verksamhet. För mer info: www.phoniro.se

Rollen som controller är baserad på Phoniros välkomnade huvudkontor i Halmstad där du kommer att arbeta brett med ekonomifrågor tillsammans med övriga tre personer i teamet på ekonomiavdelningen. Speciellt för rollen är att du även kommer att hantera och ansvara för bolagets kundavtal vilket innebär tät kontakt med försäljningsorganisationen. Här kommer din analytiska förmåga väl till pass.

Då Phoniro numera ingår i Assa Abloy-koncernen blir rapportering mot koncernen med deadlines en viktig del i arbetet. Vi ser gärna att du som söker är i början av din karriär, är engagerad och nyfiken och vill vara med på en spännande resa framåt.

I rollen som controller på Phoniro kommer du arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Delaktig i framtagande av månads-, kvartals-, och årsbokslut
  • Budget-, och prognosarbete
  • Koncernrapporteringen
  • Lönsamhetsanalys på affärer och produkter
  • Analysera och administrera kundavtal
  • Stöd i ekonomiska frågor till försäljningsorganisationen
  • Jobba nära CFO med Ad hoc analyser och rapporter

Vi söker dig som är civilekonom och med arbetserfarenhet inom liknande område. Som person är du analytisk och strukturerad och har öga för detaljer. God kommunikationsförmåga och trygg med att arbeta mot givna deadlines är ett måste.

Självklart är du väldigt duktig i Excel och van användare av affärssystem, med förståelse för vikten av att hålla systemet uppdaterat med rätt grunddata. Meriterande om du arbetat i SAP. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. Du gillar att kavla upp ärmarna och stimuleras av att arbeta i ett framåtdrivande bolag med hög ambitionsnivå.

Välkommen till en roll som kombinerar lokal förankring med globalt scope i ett företag som gör skillnad, på riktigt!

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 22/4.

Ansök nu