Junior Exportsäljare

Eleiko sport AB är världens ledande leverantör av tyngdlyftningsutrustning. Sedan starten 1957 har våra produkter levererats till mer än 180 länder. Under de senaste åren har vi även etablerat oss inom gym- och fitnessbranschen i Skandinavien, där vårt koncept för funktionell styrketräning har blivit väl erkänt. Huvudkontoret är baserat i Halmstad och utöver det driver Eleiko två säljande dotterbolag i Chicago och Moskva. För mer information om företaget se www.eleikosport.com

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en Junior Exportsäljare

Det blir din uppgift att underhålla och skapa nya internationella affärsrelationer. Tillsammans med VD utvecklar du distributörsnätverket inom målgrupperna Strength & Conditioning, Gym & Fitness och Crossfit. Försäljningen drivs via distributörer eller direkt mot slutkund främst inom Europa och närliggande områden. Du hanterar självständigt hela försäljningsprocessen men har även en stödjande roll åt lokala distributörer och återförsäljare. Denna del omfattar allt ifrån prisfrågor och produktutbildning till utformning av träningslokaler. Tjänsten innebär cirka 80 resdagar per år.

Troligtvis har du erfarenhet av B2B försäljning och en relevant utbildningsbakgrund. Du behärskar engelska flytande i tal och skrift, ytterligare språk är meriterande. Som person är du social, utåtriktad och målmedveten vilket speglar en pro-aktiv och relationsbyggande säljstil. Träning, hälsa och idrott är viktiga delar av ditt liv vilket ligger i linje med företagets profil och vision.

Din hemmaarena blir på huvudkontoret i Halmstad med cirka 35 anställda. Gemenskapen på företaget är positiv och lagorienterad. Ett tränings- och utbildningscenter på företaget står till de anställdas förfogande. Företagets grundfilosofi är ”Making people strong in body and mind” vilket genomsyrar verksamheten och de anställda försöker leva som de lär.

Är du utåtriktad, motiverad och intresserad av internationella affärer? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 2/5-13 märkt ”Junior Exportsäljare, Eleiko Sport” ställd till info@enoem.se

Vid frågor kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.