Junior Supportmedarbetare

Byhmgard AB startades av en grupp entreprenörer som brinner för energifrågor. I en komplex värld av fossila energiberoenden vill vi visa marknaden ett alternativ: hållbara energilösningar. Vi står inför ett paradigmskifte där gamla produktionssätt fasas ut till förmån för ny hållbar energi. För att lyckas med omställningen till hållbara energikällor på ett tryggt sätt, tror vi att kunskap, säkerhet och långsiktighet är viktigare än kortsiktiga vinstintressen. Byhmgard’s kontor ligger i västra Sverige men vi erbjuder installation av kompletta lösningar för solenergi, batterilager och elbilsinfrastruktur i hela landet. Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft. För mer information se: www.byhmgard.com

Nu söker vi en Junior Supportmedarbetare

Är du en driven, serviceinriktad och strukturerad person med ett intresse för framtida enegilösningar? Vi kan erbjuda en kommunikativ och varierande roll där din viktigaste uppgift är att vårda kundrelationerna men även att stödja dina kollegor. Telefon, mejl och kundsystem är dina främsta verktyg.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Svara på frågor från potentiella kunder
  • Samla in kundinformation inför projektuppstart
  • Du informerar kunderna löpande genom projektet
  • Kontaktar kunder för att följa upp avslutade projekt

Du trivs med kundkontakt, är nyfiken, och vill lära dig mer om hållbar energi samt processerna kring att leverera en bra lösning till kund. Du kommunicerar tydligt i både tal och skrift på svenska och engelska. Som person är du strukturerad samt har förmågan att kommunicera på ett pedagogiskt och professionellt sätt. Kunden ska känna sig trygg i sin kontakt med dig och företaget. Har du arbetat med någon form av kundkontakt eller kundservice tidigare är det meriterande.

Byhmgard är ett ungt företag som brinner för hållbar energi. De är passionerade i det de gör och har ett öppet, samarbetsinriktat och prestigelöst företagsklimat. Huvudkontoret ligger i Halmstad.

Byhmgard samarbeter med Nilsson & Mossberger i denna rekrytering. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 och Carin Mossberger.0701-460390.

Varmt välkommen med din ansökan!