Junior VD

Varje dag svär mobilägare när de tappar sin telefon, Repaircare kom till för att lugna dessa människor vars telefon gått sönder. Vi förespråkar reparationer i stället för slit och släng. Det är bättre för både miljön och din plånbok. Vår vision är att bli Sveriges ledande mobilreparatör, med högsta servicenivå och bäst miljötänk. Detta når vi genom att leverera, varje dag. För mer information om Repaircare se: www.repaircare.se

Med placering i Halmstad söker vi nu en Junior VD

Repairecare expanderar och behöver nu tillsätta en person som kan vidareutveckla personalen och verksamheten. Repaircare vill stärka sin position som en kvalitetsleverantör genom att använda de bästa reservdelarna, ha ett stort tekniskt kunnande samt erbjuda snabba leveranser med 1 års garanti. Samtidigt bedrivs verksamheten med ett tydligt fokus på miljö och hållbarhet.

Är du rätt person för att leda och utveckla Repaircares butiker i Lund, Halmstad, Växjö och Stockholm?

Som Junior VD coachar du personalen och säkerställer att de trivs, utvecklas och presterar. Tillsammans med dina medarbetare skapar ni branschens bästa servicekvalitet. Du identifierar och implementerar förbättringar samt samordnar processer i verksamheten för att kunderna ska uppleva samma känsla av professionellt bemötande, trygghet och kvalitet.

Marknadsföring och försäljning ingår i tjänsten både mot privat- och företegagskunder. Du har budget- och lönsamhetsansvar och rapporterar till styrelsen. Tjänsten har ett varierat innehåll där du förväntas delta i den dagliga verksamheten och samtidigt bidra i det strategiska arbetet. Resor förekommer mellan de fyra butikerna.

Erfarenhet som ledare och av resultatansvar är ett krav. Troligtvis har du jobbat med någon form av försäljning som resande eller i butik och trivs med kundkontakter. Du har en relevant utbildningsbakgrund samt ett intresse för affärsutveckling och teknik. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person har du förmågan att kommunicera, engagera och samarbeta. Du gillar affärer, drivs av att nå resultat tillsammans med andra och har en god organisationsförmåga.

Vi kan erbjuda en varierande utmaning där din förmåga att skapa arbetsglädje och nöjda kunder är viktigt för att lyckas. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/8. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701 – 460390 eller Andreas Nilsson 0701 – 460391.

Välkommen med din ansökan!