Junior Webbutvecklare

 

Montania har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och mellanstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs- och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stöder hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

Vi växer och söker nu en Junior Webbutvecklare till Halmstad

Vi hjälper våra kunder med allt från WordPress- och WooCommerce-sajter till mer komplexa system baserade på en egen PHP-produktplattform med moderna ramverk för både back- och frontend eller på e-handelsmodulen till vårt affärssystem.

Till en början kommer du att jobba i mindre projekt med framför allt WordPress och WooCommerce. För att lyckas behöver du vara intresserad av utveckling av PHP-system. Du är bekant med HTML, CSS, Javascript och SQL. Har du erfarenhet av ramverk, objektorienterad PHP-utveckling, eller att göra teman och plugins till WordPress är det en fördel.

Eftersom vi ser gränssnitt och användarvänlighet som viktiga delar av systemen måste du ha intresse för detta.

I många projekt kombinerar vi olika verktyg vilket ger dig möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegor som är bland de bästa på sina områden. Vi känner stolthet över våra system och engagemang för våra kunder. Organisationen är platt med högt i tak och alla ställer upp för varandra.

Är du rätt person och brinner för utveckling har du på sikt stor möjlighet att utveckla din roll. Kanske jobbar du idag med enklare webbuppsättning inhouse eller på t ex en reklambyrå.

Vi erbjuder dig chansen att jobba och utvecklas tillsammans med riktigt kompetenta kollegor. Hos oss får du en miljö där du kan lära dig nya områden och tekniker och mer avancerad utveckling. Eller är du kanske nyutexaminerad från en relevant utbildning.

Känner du igen dig kan vi erbjuda dig en utmaning i en dynamisk miljö. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. För mer information och vid frågor ringer du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu