Key Account Manager

Tata Steel är en av världens största stålbolag med verksamhet i 26 länder och kommersiella kontor i över 35 länder. Affärsområdet Distribution Europa har 8 servicecenter över hela Europa. Halmstad Steel Service Centre är ett av Nordens mest väletablerade stålservicecenter och bland dem med högsta produktionskapaciteten i regionen och kan leverera stora produktionsvolymer av stål till kunder inom alla industrisegment. För mer information se: https://www.tatasteeleurope.com/sv/om-oss/servicecenter-sverige-norge

Nu söker vi Key Account Manager

Verksamheten i Halmstad expanderar. Nu söker vi dig med ett starkt intresse för försäljning, förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Du arbetar självständigt men är en del av ett försäljningsteam. Du bör ha några års erfarenhet av kvalificerad försäljning till kunder med goda resultat.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med god struktur och analysförmåga. Du har erfarenhet av förhandlingar och har ett starkt intresse för teknik och affärer.

Vi värderar affärssinne och kommersiellt tänkande högre än specifik erfarenhet från stålbranschen. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är en fördel.

Vi kan erbjuda dig en utmanande roll i ett stabilt företag med en långsiktig relation till tillverkningsindustrin.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701–460390 eller Andreas Nilsson 0701–460391.

Välkommen med din ansökan!