Key Account Manager -tillverkningsindustrin

Tata Steel ingår i Tata Group, en snabbväxande global företagsgrupp med 580 000 anställda och verksamheter i mer än 100 länder på alla världsdelar. Tata Group är aktivt i 7 av de största industrisektorerna – råvaror, teknik, IT, energi, konsult tjänster, konsumentprodukter och kemikalier. Ståldivisionen är världens 12:e största stålbolag. Tata Steel produkter och kunnande bidrar aktivt till en hållbar utveckling. Tata Steel gör nu en storsatsning mot den nordiska marknaden genom förvärv i Sverige, Norge och Finland. Expansionen syftar till att kunna erbjuda nordisk industri en ännu bättre service och fler innovativa stålprodukter. För mer information se: www.tatasteel.com.

Tata Steel expanderar och söker Key Account Manager till Halmstad

 Vi söker dig med ett starkt intresse för försäljning, förmågan att skapa långsiktiga kundrelationer och se nya affärsmöjligheter. Du har minst 5 års erfarenhet av kvalificerad försäljning ute hos dina kunder med goda resultat. Det är tydligt att du är en person som är fast besluten att nå längre än de flesta andra.

Affärsmässighet, resultat- och kundfokus är kännetecknande för dig tillsammans med struktur och analysförmåga. Du har dokumenterad erfarenhet av komplexa affärsförhandlingar och ett starkt intresse för teknik och affärer. Vi värderar affärssinne och kommersiellt tänkande högre än specifik erfarenhet från stålbranschen. Erfarenhet från tillverkningsindustrin är en fördel.

Du arbetar självständigt men är en del av ett försäljningsteam. Vi är i ett expansivt läge så för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter i Tata Steel koncernen. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391. Vi ser fram emot din ansökan märkt ” KAM, Halmstad” senast den 10/1-16. Ansökan skickar du till info@enoem.se