Köksmästare

LAXBUTIKEN i Heberg är ett kvalitetsmedvetet och expansivt familjeföretag som startades 1986. Våra nybyggda moderna lokaler består idag av delikatessbutik, restaurang, konferens samt festvåning. Totalt har vi 600 sittplatser och ca 400 000 besökare årligen som vi erbjuder Sveriges största laxsortiment. För mer info se www.laxbutiken.se

 Rekryteringen Avslutad

Till Falkenberg söker vi en:

Köksmästare

 

 

Driven organisatör med känsla för kvalitet.

Som kökschef ser du till att personalen trivs och levererar hög kvalitet och god service.
Rollen innebär ett tätt samarbete med plats- och restaurangchef. Du har ansvar för personal och bemanning. Du kommer att få ta hand om vårt varm- och kallkök, beredning och disk. Ansvaret för produkterna till restaurangen, butiken samt inköpen av högklassiga råvaror ingår också i tjänsten. Viktiga delar är även hygien och kvalitetssäkring.

Kunderna är allt från konferensgäster, bussällskap, familjer eller kunden som vill avnjuta en god laxmåltid och trevlig miljö.

Som person har du affärssinne och en känsla för logistik. Du trivs i förhandlingssituationer och har förmodligen ett ekonomiskt sinnelag. Du är en naturlig ledare med pondus och en organisatorisk förmåga. Planering och uppföljning samt förmågan att hantera höga krav tror vi är viktiga egenskaper för att lyckas.

Mångårig erfarenhet som kock ser vi som ett krav. En bakgrund som souschef eller köksmästare är förmodligen passande. Har du jobbat utomlands är det meriterande. Viktigast är branscherfarenhet och vana av att hantera kvalitetsmedvetna kunder.

Känns det spännande ser vi fram emot din ansökan märkt ”Köksmästare” till info@enoem.se senast den 29/1 2010. Har du frågor kring tjänsten ring ENoEM Rekrytering AB, Carin Mossberger på tel: 0701-460 390.