Konstruktör

Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten. Frigadon ingår i Arneg Group, en internationell koncern representerad med ca 3300 anställda i över 80 länder. I Halmstad är vi ca 40 anställda. Vi interagerar med miljön och kunder med genom innovation med naturliga köldmedel.

För mer information se: www.frigadon.se www.arneg.it

Nu söker vi en Konstruktör

Frigadon expanderar med nya spännande projekt och behöver därför förstärka vår organisation. I den platta organisationen arbetar du och din konstruktionsavdelning tätt tillsammans med produktionen. Som konstruktör är det en fördel att sitta nära produktionen och kunna se produkterna i verkligheten och diskutera tekniska lösningar med kompetenta medarbetare i monteringen.

I arbetsuppgifterna ingår framtagning av ritningsunderlag, strukturer, produktionsberedning samt teknisk problemlösning. Du kommer bli delaktig i intressanta kundprojekt och insatt i specifika kundkrav på en global marknad.

Vi ser helst att du har något års erfarenhet som konstruktör, men med rätt inställning kan du komma direkt från skolan. Du har förmodligen en högskoleutbildning eller motsvarande med maskininriktning. Erfarenhet av kylteknik är så klart en fördel tillsammans kunskaper inom Solid Works.

Du kommunicerar flytande på svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt.

För att passa in i gänget tror vi du är samarbetsinriktad person då mycket av arbetet sker i team. Det viktiga för oss är din positiva inställning till utveckling och arbete. Noggrannhet, ansvarskänsla och effektivitet är egenskaper vi söker.

Tjänsten erbjuder möjlighet att påverka dina arbetsuppgifter och du kommer tydligt kunna se vilket resultat ditt arbete ger.

Är du intresserad av en tekniskt utmanande roll i ett modernt kunskapsföretag med internationella kunder? Vi erbjuder dig en öppen, positiv och framåtriktad miljö i ett expansivt bolag. tjänsten är placerad i Halmstad.

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701 460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!