Konstruktör

Frigadon är ett modernt kunskapsföretag som arbetar med utveckling, konstruktion och tillverkning av kylsystem för industri och kommersiellt bruk. Frigadon AB utvecklar, tillverkar och marknadsför miljövänliga kylaggregat och tillhörande utrustningar i nyckelfärdigt utförande till professionella användare världen över. Vi är totalt ca 35 personer i ett företag med korta beslutsvägar och stort kundfokus. Egen konstruktion och tillverkning av kyl- och elsystem samt egen plåttillverkning ger oss flexibilitet och kontroll över slutprodukten. Frigadon ingår i Wica Cold som är en del av Arneg World som verkar globalt inom butikskyla. Arneg Worlderbjuder smarta innovationer genom ekologiskt hållbara lösningar med hög prestanda. Vi interagerar med miljön och kunder med genom innovationi CO2-system. Koldioxid är framtidens köldmedium som genererar energibesparing samtidigt med en markant minskad miljöpåverkan. För mer information se: www.frigadon.se  www.wica.se/sv

Nu söker vi en Konstruktör

Vill du vara med på en spännande resa i takt med att företaget växer och utvecklas? I den platta organisationen arbetar du och din konstruktionsavdelning tätt tillsammans med produktionen. Som konstruktör är det en fördel att sitta nära produktionen och kunna se produkterna i verkligheten och diskutera tekniska lösningar med kompetenta medarbetare i monteringen.

I arbetsuppgifterna ingår framtagning av ritningsunderlag, strukturer, produktionsberedning samt teknisk problemlösning. Du kommer bli delaktig i intressanta kundprojekt och insatt i specifika kundkrav på en global marknad.

Vi ser helst att du har något års erfarenhet som konstruktör, men med rätt inställning kan du komma direkt från skolan. Du har förmodligen en högskoleutbildning eller motsvarande med maskininriktning. Erfarenhet av kylteknik är så klart en fördel tillsammans kunskaper inom Solid Works. Du behärskar engelska i tal och skrift.

För att passa in i gänget tror vi du är samarbetsinriktad person då mycket av arbetet sker i team. Det viktiga för oss är din positiva inställning till utveckling och arbete. Noggrannhet, ansvarskänsla och effektivitet är egenskaper vi söker. Våra erfarna konstruktörer hjälper dig gärna att komma igång.

Är du intresserad av en tekniskt utmanande roll i ett modernt kunskapsföretag med internationella kunder? Vi kan erbjuda variation, utveckling och laganda. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701 460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Ansök nu