Konstruktör med produktansvar

Tylö AB är idag en av världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Vår tillverkning sker i egen fabrik i Halmstad där även huvudkontoret finns. För mer information om företaget se: www.tylo.se

Till Halmstad söker vi en Konstruktör med produktansvar

Vi söker dig som vill arbeta med utveckling av bastuaggregat och ånggeneratorer. Din huvuduppgift blir att ta fram nya och utveckla befintliga produkter för att möta marknadens krav även i framtiden.

Utvecklingen sker i projektform där du både kommer vara drivande och delaktig i projekt. Projekten är tvärfunktionella vilket innebär tätt samarbete mellan olika avdelningar. Du kommer arbeta med samtliga produktområden även om ditt ansvarsområde är bastuaggregat och ånggeneratorer. Din närmaste chef är utvecklingschefen.

Arbetet omfattar samtliga delar av utvecklingsprocessen, från idé och prototypframtagning till produktionsanpassning och teknisk dokumentation. Som teknisk expert inom ditt område håller du produktutbildning och är behjälplig inom teknisk support. Framtagning av underlag till specialorders ingår även i rollen.

Du har några års erfarenhet av konstruktionsarbete, produktutveckling och 3D – CAD, Solid Works är en fördel. Vi tror du har teknisk högskoleutbildning och ett starkt intresse för teknik. Du behärskar Svenska och Engelska. Grundläggande kunskaper inom elkonstruktion är önskvärt.

Som person är du noggrann och målinriktad. Ett strukturerat arbetssätt, förmågan att samarbeta och kommunicera är förutsättningar för att lyckas i rollen.

Känner du igen dig och vill vara med och utveckla ett välkänt varumärke? Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/6. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu