Konstruktör med produktionsteknisk inriktning

 

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till välkända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter cirka 90 miljoner. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Till Falkenberg söker vi nu en Konstruktör med produktionsteknisk inriktning

Vill du spela en viktig roll i framtagningen av nya produkter tillsammans med engagerade medarbetare och kunder. Din huvudfokus kommer bli teknisk problemlösning, verktygskonstruktion och framtagning av ritningsunderlag.

I dina arbetsuppgifter ingår även metodförbättringar i produktionen, beredning, problemlösning tillsammans med operatörer ute i produktionen samt omställningar av produktionsutrustning. Flera av arbetsuppgifterna syftar till ökad effektivitet genom ständiga förbättringar.

I förlängningen kommer du få ta ett ansvar vid upphandling av ny produktionsutrustning och verktyg där du bidrar med din kunskap. Inom kundsupport och vid kundbesök kommer du vara teknisk expert. I rollen har du många kontaktytor både inom och utanför företaget under den tekniska chefen.

Vi tror du har en teknisk utbildningsbakgrund och ett antal års erfarenhet som konstruktör eller produktionstekniker inom tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är van vid att arbeta tvärfunktionellt och i projektform. Vi ser gärna en bakgrund från ett mindre eller medelstort företag.

Som person har du ett starkt tekniskt intresse och uppskattar variation och utveckling. Du arbetar strukturerat, är lyhörd och samarbetsinriktad. För att lyckas tror vi du har en jordnära och prestigelös attityd.

Låter detta spännande kan vi erbjuda en teknisk utmaning i en spännande bransch där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 5/11.

Ansök nu