Konstruktör

M2 Retail Solutions erbjuder helhetslösningar för globala butiksetableringar, allt från design av butikskoncept till nyckelfärdiga butiker. Med drygt 70 medarbetare och kontor i Sverige, Danmark och Hong Kong har vi genomfört projekt i 70 länder. Våra kunder utgör företag med starka varumärken, Ecco, Peak Performance, Jackpot, Cottonfield, Georg Jensen, Smart Eyes och Cartier, m fl. För mer information om M2 se www.m2retailsolutions.com

Rekryteringen avslutad

Till Rydöbruk söker vi nu en Konstruktör

Du ansvarar för att ta fram produktionsritningar på våra butiksinredningar. M2 använder olika material och kombinerar i trä, plåt och akryl för att skapa den butikslösning kunden söker. För att underlätta montering vid nyetablering av butiken tar du även fram monteringsanvisningar. Produktutveckling i samarbete med våra leverantörer ingår också i tjänsten.

Rollen kräver kunskaper i 3D ritprogram gärna Solid Works eller motsvarande. Troligtvis har du erfarenhet av att arbeta som konstruktör samt har ett stort intresse för inredning och design. Vi tror du har en byggteknisk utbildningsbakgrund. Kanske har du en bakgrund som möbelsnickare vilket ger dig en fördel både vad det gäller känsla för materialen samt formgivningen.

Som person är du noggrann, nyfiken och driven. Du trivs bra med att jobba självständigt men uppskattar samtidigt dynamiken i en platt och öppen organisation.

Låter detta spännande ser vi fram emot din ansökan snarast då urval sker löpnade. Märk ansökan ”konstruktör M2” och skicka den till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.