Kundansvarig Säljare/KAM

ArcelorMittal BE Group SSC är ett modernt och expansivt Steel Service Center för bearbetning av tunnplåt och bandplåt från coils. Vi klipper formatplåt och slittar/spaltar band samt hasplar till mindre coil. Vi jobbar med Varmvalsad, Kallvalsad, Metallbelagd, Aluminiserad och Lackerad plåt samt vår egen produkt Magnelis® i många olika utföranden och stålsorter. Vi ska vara Nordens vassaste Steel Service Center och vi är ett kompetent gäng på 45 medarbetare. Det är kul att jobba hos oss och därför har vi väldigt låg personalomsättning och en personal med rätt inställning både till våra kunder och till varandra. Goda relationer, pålitlighet och långsiktighet är ledord för oss. Läs mer om oss på: www.arcelormittalbegroup.se

Nu söker vi en Kundansvarig Säljare/KAM

Som Kundansvarig säljare kommer du att arbeta med försäljning av produkter och kundanpassade lösningar till kunder inom bygg- och verkstadsindustri. Då försäljningen främst sker genom kvalitativa besök runt om i Sverige (men främst i närområdet i södra Sverige) kommer du vara på resande fot i snitt två dagar i veckan. Ett fåtal övernattningar per månad ingår i tjänsten. Du jobbar mot uppsatta budgetmål och strategier samt arbetar strukturerat med uppföljning, säljverktyg och produktportfölj. Beroende på din profil så kan du få jobba både med våra mindre och mellanstora konton, men även våra största nyckelkunder om du har rätt bakgrund.

Din profil

  • Erfarenhet av försäljning mot svensk verkstadsindustri och gärna även mot fordonsindustrin.
  • Van att arbeta mot uppsatta budgetmål och strategier.
  • Erfarenhet från avtalsförhandlingar.
  • Goda språkkunskaper i engelska, både tal och skrift.
  • Teknisk och/eller ekonomisk utbildning.
  • Goda kunskaper i Office-paketet.
  • Kunskap om tunnplåt, bandplåt eller liknande stålprodukter är meriterande.
  • B-körkort.

Som person är du driven och brinner för att göra affärer. Du är social, utåtriktad, ansvarsfull och resultatinriktad. Vi värdesätter din förmåga att upprätthålla goda relationer med kunder och kollegor och du rör dig obehindrat mellan olika kontaktytor. Din förmåga att samarbeta är avgörande för att lyckas i rollen. Du är proaktiv och serviceinriktad och jobbar alltid för att hitta den bästa lösningen för kunden och företaget. Du bör ha en ha en god känsla och förståelse för teknik och tekniska frågor.

För dig med rätt engagemang och inställning kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete i en spännande bransch. Tjänsten är placerad i Halmstad. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Inledande intervjuer kommer att hållas under vecka 33. Är du en av slutkandidaterna efter det planeras intervjuer tillsammans med ArcelorMittal den 22-23-24/8.

Varmt välkommen med din ansökan!