Kundmottagare

FordStore BilMånsson är landets snabbast växande Fordhandlare och vi jobbar enbart med Ford. Företaget är sedan 2014 en av 8 stycken certifierade FordStore och Europas ledande Mustang handlare. Vi är idag 45 anställda och med en beräknad omsättning för 2016 på ca 300 miljoner. Vill du vara med och utvecklas i ett spännande företag? BilMånsson är inne i en expansiv fas och satsar för framtiden. För att klara detta behöver vi förstärka vårt lag! För mer information om företaget se www.bilmansson.com

Till Halmstad söker vi Kundmottagare till Servicemarkandsavdelningen

Som kundmottagare ser du till att kunderna upplever en förstklassig service när de ska serva eller reparera sin bil. Du sköter kontakten med kunden hela vägen från inbokning till det att bilen återlämnas. Samtidigt har du ett tätt samarbete med verkstaden för att fördela och följa upp arbetsuppgifterna på bästa sätt.

Du har ett brinnande intresse för kundservice. Fordonsteknisk utbildning eller tidigare erfarenhet från branschen är meriterande. Du är en van datoranvändare och har lätt för att lära dig nya system. Du talar och skriver svenska obehindrat.

Som person är du ordningssam, strukturerad och kan prioritera. Du har en stark administrativ förmåga och din inställning är att alltid se lösningar. Att hålla det som utlovats och snabbt meddela eventuella förändringar till kunden skapar förtroende.

Har du en mycket god känsla för service och trivs i en roll med många kontaktytor? Vi erbjuder ett intressant arbete med utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu