Kundservice & Orderhantering

 

TylöHelo Group är en av de största företagen inom bastu- och ångbadsbranschen. Företaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter för en global marknad. TylöHelo Group har tillverkning av basturum, bastuaggregat och ånggeneratorer i Finland, Sverige, Tyskland och USA samt säljkontor i Norge och Storbritannien. TylöHelo är representerad i över 90 länder via sitt distributionsnät. För mer information se: www.tylohelo.com

Nu söker vi en medarbetare inom Kundservice & Orderhantering

Är du intresserad av att arbeta i utåtriktad roll mot en internationell marknad? Du kommer spela en central roll i order- och leveransflödet ut mot företagets distributionsnätverk.

Du ser till att inkomna orders hanteras effektivt och korrekt samtidigt som du besvarar produkt- och leveransfrågor. Offertskrivning ingår som en naturlig del av arbetsuppgifterna tillsammans med planering och bokning av transporter från fabrik ut till kunden.

Specialprodukter hanteras utanför ordinarie arbetsflöden vilket kräver mer intern kommunikation och dokumentation.

Betalningssätten och villkoren varierar beroende på kund och marknad och kan i vissa fall innebära ett större krav på dokumentation, riskbedömning och förberedelser.

Vi tror du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom orderhantering och leverans i en internationell miljö. Du har lägst gymnasiekompetens och mycket goda kunskaper i engelska. Kunskaper i tyska är en klar merit tillsammans med övriga språk.

Som person har du ett tydligt kundfokus, är kommunikativ och ordningsam. Du uppskattar ett varierat arbetsinnehåll, många kontaktytor och ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda dig en Vi ser fram emot din ansökan senast den 10/6. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger +46 701 460 390 eller Andreas Nilsson +46 701 460 391.

Ansök nu