Kundservice

SIKAB är totalleverantör inom yrkes- och profilkläder, skor samt personligt skydd. Vi jobbar med helhetslösningar för företagsprofilering och har ett brett sortiment av alla ledande fabrikat på marknaden. För mer information om företaget se: www.sikab.nuMed placering i Hisings Backa söker vi nu en medarbetare till:

Rekryteringen Avslutad

Kundservice

SIKAB växer vidare och behöver stärka upp sin kundservice för att även fortsättningsvis erbjuda sina kunder förstklassig service. Det blir din huvuduppgift att ta hand om kunder som kontaktar oss via telefon och e-post. Vägledning av kunder och registrering av order samt inleveranser ingår i rollen tillsammans med kompletterande inköp får inrikes leverantör. Vi arbetstoppar är du behjälplig i butiken.

Du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Kunskaper om branschen, B2B och avtalskunder och är en fördel.  Vi tror du har god datorvana och är van vid att arbeta i system. Kunskaper i Pyramid är en fördel. Gymnasiekompetens samt goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.

Som person har du en utpräglad servicekänsla, är samarbetsinriktad och noggrann. Du har en positiv attityd, trivs med ett varierat arbetsinnehåll och ett högt tempo.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda dig intressanta arbetsuppgifter, i en angenäm arbetsmiljö tillsammans med trevliga arbetskamrater.  Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 21/6 märkt ”Kundservice Sikab” ställd till info@enoem.se Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Intervjuer kommer troligtvis att ske  helgen den 27-28 Juni och den 30 Juni.