Kundservicemedarbetare – Finland

För kunds räkning söker vi Kundservicemedarbetare – Finland.

Rekryteringen Avslutad

Kan du Finska och vill arbeta med kundservice?

Du ansvarar för kundsupport och ordermottagning mot återförsäljare och konsumentledet, främst på den finska marknaden. Då kunder vänder sig till dig erbjuder du professionell hjälp och ett vänligt bemötande via telefon, e-post och fax. Frågor kring produkter och priser, teknisk support, kampanjer och reklamationsärenden hanterar du dagligen.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med service, är utåtriktad och har en god social kompetens. Förmodligen är du strukturerad och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda kunskaper i finska språket är en förutsättning. Vi tror det underlättar om du har god datorvana samt erfarenhet av att arbeta i olika stödsystem. Förmodligen har du en känsla för färg och form samt ett tekniskt sinnelag.

Tycker du tjänsten verkar lockande kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete i ett expansivt företag inom en intressant och rörlig bransch.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 28 januari, märkt ”Kundservice, Finland” ställd till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.