Kundservicemedarbetare – Finland

Hafa Bathroom Group är Nordens största badrumskoncern med en omsättning på ca 500 milj. SEK och totalt 175 anställda. Företaget är verksamt med dotterbolag i Norden och Ryssland. Företaget ägs av Ratos. För mer information om bolaget, se www.hafabg.se

Rekryteringen Avslutad

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en:

Kundservicemedarbetare – Finland

Hafa Bathroom Group kundtjänst ansvarar för kundsupport och ordermottagning för våra kunder inom återförsäljare och konsumentledet.

Du kommer att arbeta med kundservice i Halmstad mot den Finska marknaden. Då kunder vänder sig till dig erbjuder du professionell hjälp och ett vänligt bemötande via telefon och e-post. Frågor kring produkter och priser, teknisk support, kampanjer och reklamationsärenden hanterar du dagligen.

Vi söker dig som tycker om att arbeta med service, är utåtriktad och har en god social kompetens. Förmodligen är du strukturerad och har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du måste kunna behärska det finska och svenska språket flytande. Engelska är en förutsättning. Vi tror det underlättar om du har god datorvana samt erfarenhet av att arbeta i olika stödsystem. Förmodligen har du en känsla för färg, form och teknik samt ett intresse för våra produkter.

Tycker du tjänsten verkar lockande kan vi erbjuda dig ett längre vikariat med förhoppning om en tillsvidareanställning. Tjänsten är en heltidsanställning i ett expansivt företag inom en intressant och rörlig bransch. Tjänsten är placerad i Halmstad.

Vi ser fram emot din ansökan senast den 2 mars 2011 märkt ”Kundservice medarbetare, Finland” ställd till ENoEM Rekrytering, info@enoem.se. Urvalet kommer att ske löpande. Frågor om tjänsten besvaras av Carin Mossberger på tel: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson på tel: 0701-460 391.