Kundstöd & Support

Vi har lång erfarenhet av att skapa systemlösningar till mindre och medelstora företag. Användarvänlighet, logik och flexibilitet är våra kännetecken. Vi arbetar med webb-, affärs-, och ekonomisystem och brinner för att våra kunder ska ha system som stödjer hela verksamheten. Från webbsajter till hela kundanpassade affärssystem med e-handel. För mer information se: www.montania.se

 

Till Halmstad söker vi nu en person inom Kundstöd & Support

Vi växer och har fått flera nya större kunder senaste året och fler är på väg in. Vi söker därför ytterligare en kollega som kan jobba med affärssystem på kundsidan.

Troligtvis har du erfarenhet av ekonomiarbete, är allmänt intresserad av ekonomi, tycker om problemlösning och uppskattar kundkontakt. Du behöver intresse för administration och affärssystem. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är det ett plus men inget krav. Har du bara engagemang och viljan att lära ger vi dig chansen att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor.

Det blir din uppgift att stödja och hjälpa kunderna i deras användning av både standardsystem och kundanpassade lösningar. Förutom att ge support till användare hjälper du till att testa och dokumentera kring systemen.

Tjänsten innebär många kontaktytor med kunder och kollegor. En viktig del är att samordna mellan kunder och företagets utvecklareoch följa upp ärenden.

Som person trivs du med att arbeta i nära samarbete med andra. Du är lösningsorienterad, ödmjuk och lyssnande. Du trivs i ett mindre företag som erbjuder variation, kundkontakt och utmaningar.

Känner du igen dig ser vi fram emot din ansökan snarast. Vid frågor kontaktar du Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390.