Kundsupport

AB Skandiatransport är ett av de ledande företagen i Sverige inom billogistik. Företaget finns representerat med anläggningar i Halmstad (HK), Göteborg, Malmö och Södertälje. AB Skandiatransport erbjuder ett komplett utbud av tjänster inom billogistik, verkstad och lokalanspassning av nyanlända fordon från många biltillverkare och kunder är generalagenter samt återförsäljare. Vid årsskiftet fusionerades Autolink, Dansk Motortransport, Scandinavian Motortransport och Skandiatransport. Det gemensamma företaget driver verksamheter i Danmark, Norge och Sverige med en sammanlagd omsättning på cirka 2 miljarder SEK och 750 anställda. För mer information se: www.skandiatransport.se

Till Halmstad söker vi nu en medarbetare till Kundsupport

Inför varje båtanlöp förbereder och initierarar du den efterföljande produktions- och logistikkedjan genom att registrera inkommande fordon i affärssystemet. Förutom Halmstad ansvar du även för anläggen i Södertälje. Du är kundens kontakt och redogör för frågor kring leveransstatus. I arbetsuppgifterna ingår att övervaka transportbokningar följa upp ledtider och produktionstakt mot budget.

Beroende på kund, bilmärke och modell kommer vissa kunder kräva manuell hantering eller hanteras separata flöden. Sammantaget är arbetsinnehållet varierat med många kontaktytor internt och externt. Avvikelsehantering, statistikbearbetning och registrering av lageruttag ingår även i tjänsten.

Vi tror du har erfarenhet av kundservice och vid att ta självständiga beslut. Du har en god förståelse för logistik och flöden samt har lätt för att förstå och arbeta i affärssystem. Goda kunskaper i engelska och svenska samt gymnasiekompetens är ett krav tillsammas med en allmänt god datorkunskap.

Som person är du strukturerad, analytisk och står med båda fötterna på jorden. Du har lätt för att samarbeta, är positiv och kommunikativ. Du anstränger dig för att upprätthålla goda kundrelationer och ett positivt arbetsklimat i arbetsgruppen.

Känner du igen dig? Vi kan erbjuda varierande arbetsuppgifter med många kontaktytor.  Företaget växer vilket innebär ljusa framtidsutsikter, förändring och utmaning. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15/8. Vid frågor kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.  

 

Ansök nu