Kundtjänstchef

NIBE AB i Markaryd är ett ledande energiteknikföretag med en omsättning på cirka 4 miljard kr/år. Antalet anställda är drygt 1 100 personer. Produktsortimentet består huvudsakligen av värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. NIBE AB ingår i börsnoterade NIBE Industrier AB som närmar sig en omsättning på 20 miljarder kr och har omkring 15 000 anställda i 30 länder i Europa, Nordamerika, Asien och Australien. För mer information om företaget se: www.nibe.se

Nu söker vi en Kundtjänstchef till NIBE

NIBE Energy Systems ingår i det expansiva och framgångsrika affärsområdet NIBE Climate Solutions med huvudkontor i Markaryd, och ett femtiotalföretag i Europa och Nordamerika. Vi erbjuder en unik och mycket intressant utmaning för dig som vill medverka i utvecklingen av ett av Europas marknadsledande företag inom hållbarhet och energieffektivitet.

Som kundtjänstchef vid NIBE Energy Systems huvudkontor i Markaryd ansvarar du för  kundtjänstorganisationen för den del av affärsområdet som säljer och marknadsför NIBE- varumärkets värmepumpar, pannor, varmvattenberedare i Europa. Försäljning sker genom helägda dotterbolag runt om i Europa samt via grossister i Sverige, men marknadsbearbetning sker även av installatörer, konsulter och husföretag. I din roll säkerställer du att kunden upplever absolut högsta service.

Personalansvaret omfattar 20 engagerade och professionella personer som arbetar med såväl den svenska marknaden såsom den europeiska. Förutom försäljning hanterar kundtjänst dimensionering, prognoser och leveransfrågor.

Du coachar och utvecklar medarbetarna i deras roller och driver utvecklingen av arbetsprocesser i syfte att förenkla ytterligare för våra kunder. Du kommer till en spännande miljö med produktlanseringar i hög takt, många marknadsaktiviteter, möten med dotterbolag och medverkan i produkt- och marknadsrådsmöten. Budgetansvar, kostnadskontroll och kostnadseffektivitet är viktiga delar av tjänsten.

Vem är du?

Vi tror det krävs en gedigen erfarenhet av försäljnings- och kundtjänstledning och ett utpräglat affärssinne. Du är drivande och har erfarenhet av att leda, utveckla människor och verksamheter samt att implementera nya arbetssätt.

Budgetansvar samt uppföljning av mål och medarbetare har varit naturliga inslag i dina tidigare tjänster. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Vi söker en trygg, stabil person med båda fötterna på jorden. Du skall passa in i Nibes vinnande stil – engagerad, otålig, enkel, ekonomisk och van vid att jobba och ligga i.

Information:

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast dock senast den 20/1. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu