Kundtjänstmedarbetare

Tillsammans skapar vi en hållbar framtid!

 

Petterssons Miljö är ett familjeföretag från 1940-talet och har under lång tid arbetat med återvinning och hantering av avfall. Tillsammans med våra kunder och uppdragsgivare skapar vi lösningar med hög kvalitet och service för ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbart resultat. Vi står inför en spännande framtid där vi vill växa genom att utveckla och utöka vårt befintliga erbjudande på en föränderlig och växande marknad. För mer information om företaget se: www.petterssonsmiljo.se

Nu söker vi en Kundtjänstmedarbetare inom Spol & Slam

Är du en kommunikativ och strukturerad person som trivs med många kontaktytor? I rollen som kundtjänstmedarbetare har du fokus på kunden och ser till att teamet levererar den höga kvalitet och service som Petterssons Miljö står för.

Du sköter den dagliga kommunikationen kring transporter/uppdrag vilket innebär bemanning av fordon och fördelning av uppdrag inom verksamhetsområdet Spol & Slam. Idag består flottan inom spol och slam av nio fordon. I din roll tar du kontakt med den chaufför som har möjlighet att lösa ett visst uppdrag inom ramen för sin planering och hjälper till med prioritering.

Du är direkt underställd driftschefen och arbetar dagligen med att förenkla och förbättra det dagliga arbetet för chaufförerna och kunden.

I arbetsuppgifterna ingår

  • Besvara inkommande förfrågningar och vägleda kunder
  • Dokumentera förutsättning inför uppdrag och göra arbetsorder
  • Planera in akuta uppdrag
  • Tillsammans med chaufförerna planera du arbetsdagarna för effektiv användning av tid och kapacitet
  • Kommunicera förutsättningar kring uppdrag till chaufförerna
  • Säkerställa att uppdragen utförs enligt avtal
  • Kvittera genomförda uppdrag och skapa faktureringsunderlag
  • Kontaktperson mot kommunala kunder
  • Säkerställa att verksamhetens rutiner efterlevs
  • Hantera avvikelser

Troligtvis har du haft en kommunikativ och koordinerande tjänst tidigare. Kanske har du jobbat med kundservice och vägledning inom tjänstesektorn. Du är van att använda olika stödsystem samt Officepaketet. Erfarenheter från miljötransportbranschen eller andra koordinerande roller kan vara en fördel. Du har gymnasiekompetens och uttrycker dig obehindrat på svenska både i tal och skrift.

Som person trivs du med kundkontakt och service. Du är strukturerad, prestigelös och kommunikativ. Det är viktigt att du har förmågan att på ett trevligt sätt få fram väsentlig information för att kunna prioritera och fördela arbetet på chaufförer och fordon.

Vi kan erbjuda dig en utåtriktad och omväxlande roll på ett trivsamt familjeföretag. På kontoret i Halmstad hjälps alla åt även om var och en har sin huvuduppgift.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390 på Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Välkommen med din ansökan!