Kvalificerad Administratör med HR-inriktning

Smurfit Kappa Sverige AB är en av Nordens ledande leverantörer av effektiva förpackningar i wellpapp samt av maskinsystem för rationell resning och inpackning. Företaget har tre wellpappfabriker, fem arkfabriker varav en i Finland, ett display­företag, offset- och preprintenheter jämte försäljningskontor även i Danmark och Norge. Huvudkontoret ligger i Eslöv. Bolaget omsätter drygt 1,5 miljarder kronor och har totalt ca.800 anställda. fabriken i Brännögård belägen 4,5 mil nordost om Halmstad med cirka 150 anställda. För mer information om bolaget se: www.smurfitkappa.com

Till Brännögård söker vi nu en Administratör med HR-inriktning.

Arbetsområdet är brett men innefattar i huvudsak arbetsuppgifter som är kopplade till personaladministration såsom tidsredovisning, tillägg och avdrag enligt gällande kollektivavtal. Tjänsten kan delvis utformas efter dina personliga kvalifikationer exempelvis mot ekonomi, inköp eller arbetsmiljö. Detta innebär att tjänsten får ett varierat och stimulerande arbetsinnehåll. Tjänsten är inte nödvändigtvis en heltidsanställning.

Inom personaladministrationen är du delaktig i personalfrågor från rekrytering till avslut. Du samarbetar tätt med personalchefen och ni bildar tillsammans enhetens personalfunktion. Du bistår avdelningschefer och produktionsledare i personalrelaterade frågor och har direktkontakt med våra anställda.

Vi söker dig med erfarenhet av personaladministration med inriktning mot lön och personaladministration. Goda kunskaper om kollektivavtal och kollektivavtalade försäkringar är en klar fördel. Har du dessutom kunskaper om arbetsrätt, erfarenhet av att arbeta i tid- och lönesystemet Agda, eller i affärssystemet SAP är detta meriterande. Vårt koncernspråk är engelska.

För att lyckas i rollen tror vi att du har erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter. Du är handlingskraftig och trivs i en organisation som är expansiv och i ständiga förändringar. Du är noggrann, har hög integritet och servicekänsla samt kan sätta gränser och utveckla rutiner. Självständighet, prestigelöshet och överblick är kännetecknande för dig.

Känner du igen dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 3/1. Vid frågor kontaktar du Nilsson & Mossberger, Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701- 460 391.

Ansök nu