Kvalificerad Löne- och Ekonomiadministratör

Hafi, Hallands Fruktindustri, är ett svenskt familjeföretag i fjärde generationen, grundat 1938. Vi utvecklar, producerar och säljer produkter baserade på̊ frukt, bär och grönsaker. Från ett litet syltkokeri i halländska Brännarp har vi utvecklats till dagens moderna livsmedelsföretag. Vår företagskultur är familjär och vårt signum är samma sedan start; bra råvaror, hög kvalitet och långsiktighet. Idag har Hafi 40 engagerade medarbetare och omsätter ca 250 Mkr. För mer information om HAFI se: www.hafi.com

Nu söker vi en Kvalificerad Löne- och Ekonomiadministratör

Är du noggrann och samarbetsinriktad och intresserad av en omväxlande administrativ tjänst på ett framgångsrikt familjeföretag på den halländska landsbygden? I denna breda roll kommer du tillhöra den administrativa avdelningen och rapportera till Ekonomichefen.

En viktig del av tjänsten är tidsrapporteringen i lönesystemet samt de månatliga lönekörningarna. Du besvarar frågor kring lön och ersättning samt hanterar anställningsavtal.

I arbetsuppgifterna ingår även: löpande bokföring, avstämningar, fakturahantering, moms och deklarationer samt myndighetsrapportering. Du är även delaktig i månadsbokslut, rapportering och kostnadsuppföljningar samt årsbokslut. Vid behov kommer du vara behjälplig inom orderhanteringen.

Vi tror att du har några års erfarenhet av en liknande roll där lön varit en av dina huvuduppgifter. Du kan tolka kollektivavtal, livsmedelsavtalet är en fördel. Du är en van system- och datoranvändare, erfarenhet inom Pyramid är meriterande. Du har lägst gymnasiekompetens, behärskar engelska och innehar körkort B.

Som person är du noggrann, strukturerad och samarbetsinriktad. Du är prestigelös och förstår vikten av att respektera personlig integritet. Vi uppskattar initiativ till utveckling och välkomnar förslag på förbättring och effektivisering.

För mer information om tjänsten kontaktar du Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391 på Nilsson & Mossberger. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpnande.

Välkommen med din ansökan!