Kvalificerad Redovisningschef

 

Gnotec Sweden är ett högautomatiserat företag specialiserat på avancerad pressning i kombination med motstånds-, smältsvets- och robotsvetsning. Kunderna består av europeisk fordons- och verkstadsindustri. Företaget har ca 375 anställda och omsättningen uppgår till ca 1 Mdkr. Koncernen Gnotec Group har totalt ca 700 anställda i sina verksamheter i Sverige, Slovakien och Kina. Omsättningen uppgår till ca 1,4 Mdkr. För mer information om verksamheten, se www.gnotec.com

Kvalificerad Redovisningschef

Söker du en utmanade och utvecklande ekonomitjänst i ett framgångsrikt företag? Är du intresserad av att växa i en samarbetsinriktad och effektiv miljö med internationella kontaktytor?

Som Redovisningschef får du en central roll där du ansvarar för företagets ekonomi- och redovisningsarbete och är ett stöd till cheferna i ledningsgruppen i ekonomiska frågor.

Du tar fram månads- och årsbokslut och ansvarar för resultatrapporteringen till vårt moderbolag.

Företagets likviditetsprognoser ligger på ditt ansvarsområde och du är en viktig del i företagets prognos- och budgetarbeten.

Till din hjälp har du tre till fyra medarbetare och rapporterar till företagets CFO. Företaget använder bl.a. affärssystemet Jeeves. Tjänsten är placerad i Kinnared.

Vi söker dig som har akademisk utbildning och lång erfarenhet inom området. Du är operativ till din läggning och har en god förmåga att analysera verksamheten och kommunicera vad du ser i siffrorna. Du är prestigelös och noggrann och tycker om att arbeta i team.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan vi erbjuda en utmanade tjänst i en utvecklande och trevlig arbetsmiljö.

Vid frågor kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan senast den 5/12.

Ansök nu