Kvalitets- och Miljöchef

Tylö AB är idag en av världens ledande tillverkare av stimulerande miljöer för bastu och ångbad. Vi har ett starkt varumärke, varje produkt som bär vårt namn är utvecklad och tillverkad inom det egna företaget. Vårt framgångskoncept bygger på att erbjuda kvalitetsprodukter som främjar avkoppling, njutning och äkta badglädje. Vår tillverkning sker i egen fabrik i Halmstad där även huvudkontoret finns. För mer information om företaget se: www.tylo.se

Rekryteringen Avslutad

Till Halmstad söker vi nu en engagerad Kvalitets- och Miljöchef

Det blir din huvuduppgift att säkerställa att kunden upplever en kvalitet i världsklass. Du agerar självständigt, aktivt och operativt som kundens representant i hela verksamheten. Som kvalitetsexpert är du ett kvalificerat stöd och bollplank åt organisationen i kvalitetsfrågor.

Tillsammans, men under din ledning, optimerar och förenklar ni interna processer, driver kvalitetsprojekt för att optimera arbetsflöden och minimera avvikelser. En viktig del av tjänsten är att säkerställa att lagar och krav inom kvalitet, miljö samt arbetsmiljö följs. I arbetsuppgifterna ingår även administration och utveckling av ledningssystemet och kontakterna med myndigheter, revisorer samt övriga externa intressenter inom kvalitetsområdet. Du rapporterar till COO och sitter med i företagets ledningsgrupp.

För att lyckas i rollen tror vi du har en ingenjörsexamen på högskolenivå. Du har ett antal års erfarenhet av en liknande roll i ett tillverkade företag. Kunskaper om kvalitetssystem och förståelse för hur ett väl fungerande kvalitetsarbete kan bidra till effektivitet och resultat är viktigt. Erfarenhet av Lean och SixSigma är meriterande. Du behärskar engelska i tal och skrift, ytterligare språk är en fördel.

Som person är du strukturerad, analytisk och målfokuserad. Du är jordnära, har en ödmjukhet inför andras kompetensområden och kan kommunicera på alla nivåer. Ditt arbetssätt kännetecknas av mycket sunt förnuft med ett tydligt fokus på slutkunden. Det är viktigt att du kan förklara och motivera förbättringsarbeten.

Har du ett genuint intresse för kvalitet- och miljöfrågor? Har du en passion för människors välbefinnande? Tylös varumärke är världskänt för sin kvalitet och hållbarhet. I vårt strategiarbete har vi bestämt oss för att bygga och förmedla detta än tydligare.

Låter detta intressant ser vi fram emot din ansökan märkt ”Kvalitets- och Miljöchef Tylö” senast den 17/5. Ansökan skickar du till info@enoem.se. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.