Kvalitets- och Processansvarig

Byhmgard AB startades av en grupp entreprenörer som brinner för energifrågor. I en komplex värld av fossila energiberoenden vill vi visa marknaden ett alternativ: hållbara energilösningar. Vi står inför ett paradigmskifte där gamla produktionssätt fasas ut till förmån för ny hållbar energi. För att lyckas med omställningen till hållbara energikällor på ett tryggt sätt, tror vi att kunskap, säkerhet och långsiktighet är viktigare än kortsiktiga vinstintressen. Byhmgard’s kontor ligger i västra Sverige men vi erbjuder installation av kompletta lösningar för solenergi, batterilager och elbilsinfrastruktur i hela landet. Byhmgard är medlem i branschorganisationen Svensk Solenergi. Vår ambition är att påskynda omställningen till hållbar elkraft. För mer information se: www.byhmgard.com

Nu söker vi Kvalitets- och Processansvarig

Är du en strukturerad och samarbetsinriktad person som trivs med att driva kvalitetsfrågor samt utveckla processer? Personen vi söker kommer att få det övergripande ansvaret för att säkerställa leveranskvalitén. Arbetet bedrivs främst i projektform där du bidrar med kvalitetsperspektivet. Du kommer vara inblandad i hela kedjan från offert till leverans och uppföljning. Rollen har många kontaktytor internt och externt.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Se till att kundprojekt drivs i enlighet med gällande arbetsrutiner för att säkerställa leverans- och kundnöjdhetsmål
  • Stödja kollegor i kvalitetsfrågor och åtgärda de avvikelser som uppstår
  • Analysera kvalitetsutfall och initiera processförbättringar
  • Följa upp och kommunicera kvalitetsfrågor
  • Ständigt utveckla företagets processer och system för kvalitetssäkring

Nu söker vi dig med några års erfarenhet av kvalitets- och processutveckling från bygg, installations- eller projektarbete. Du har en god analytisk och teknisk förmåga och kan identifiera och åtgärda eventuella avvikelser. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta systematiskt med avvikelsehantering och ständiga förbättringar.

För att lyckas i rollen tror vi att du har ett starkt intresse för kvalitet. Egenskaper som analytisk, kommunikativ och noggrann tror vi är viktiga. Som person är du trygg, jordnära och prestigelös och kan arbeta i grupp men trivs även med ett tydligt eget ansvar.

Förmodligen har du en teknisk utbildningsbakgrund samt goda kunskaper i svenska och engelska. God kännedom om kvalitets- och miljöledningssystemen är meriterande. Då du ibland besöker kunder och pågående kundprojekt behöver du körkort.

Är du en drivande kvalitetsperson som vill vara med på en tillväxtresa i en framtidsbransch? Vi kan erbjuda en nyckelroll där du kontinuerligt utmanas och utvecklas i takt med att bolaget växer.

Byhmgard samarbeter med Nilsson & Mossberger i denna rekrytering. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 och Carin Mossberger 0701-460390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan!