Kvalitets-och processutveckare

Stålrör AB är ett familjeföretag som varit verksamt i 50 år. Vi är en väletablerad rörleverantör som med ett brett produktsortiment är en viktig partner till den nordiska marknaden. Huvudprodukterna är varmvalsade rör, stångprodukter, precisionsstålrör och produkter till hydraulikindustrin. Genom lagerhållning, kapning och bearbetning erbjuds kunderna optimala logistiska och tekniska lösningar. 2015 förvärvades voestalpine Rotec AB och vi är nu drygt 60 anställda. För mer information om företaget se: www.stalror.se

Till Halmstad söker vi nu en Kvalitets- och processutvecklare

Du kommer spela en viktig roll i att driva företagets kvalitetsarbete. Du analyserar och definierar processer, skapar och implementerar rutiner. Ditt främsta fokus är att förbättra och utveckla genom en ledande roll i projekten, från idé till implementering.

En viktig del i arbetet är ett effektivt ledningssystem där du tar ett stort ansvar vad gäller samordning, struktur och innehåll. I förbättringsarbetet ingår även provtagning och mätning för att säkerställa kvalitet eller utvärdera åtgärder.

Tjänsten innebär även omfattande kontakter med kunder och leverantörer i Sverige och Europa, vilket ger ett internationellt inslag. Kunskap om kvalitetsarbete inom fordonsindustrin är meriterande tillsammans med erfarenhet av projektledning och en vana vid externa kontakter.

Vi tror du har minst några års erfarenhet av arbete med kvalitet, förbättringar och närliggande områden. Lean, Kaizen och Just-in-time är välbekanta begrepp för dig. Du har en teknisk utbildningsbakgrund på högskolenivå. En passande inriktning är kvalitet, logistik eller produktionsteknik.

Som person är du en process- och lösningsorienterad analytiker. Ditt strukturerade arbetssätt och din förmåga att planera gör att projektledarrollen faller sig naturlig för dig. Du söker utmaningar, tar initiativ och är nyfiken.

Är du en driven person med vilja och engagemang för åstadkomma verkliga förbättringar?

Vi ser fram emot din ansökan snarast, dock senast den 26/6. För mer information om tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

 

 

 

Ansök nu