Kvalitetsadministratör

Hafi är ett familjeföretag som funnits i Brännarp på den Halländska landsbygden i 80 år. Från början ett litet musteri med leverantörer och konsumenter i närområdet – idag en modern livsmedelsindustri med fokus på bär-, frukt och grönsaksberedningar till små och stora kunder över hela världen. Hafi är en liten effektiv organisation, med korta beslutsvägar och personlig service, som kombineras framgångsrikt med stor produktionskapacitet och modern kvalitetsutveckling. Du kan läsa mer om oss på: www.hafi.com

Nu söker vi en Kvalitetsadministratör

Är du ansvarsfull, driven och har lätt för att samarbeta? Tycker du kvalitet och förbättringsarbete är spännande områden och vill ta nästa steg inom livsmedelsbranschen? Då är kanske detta en tjänst för dig!

Som kvalitetsadministratör arbetar nära produktionsprocessen tillsammans med kvalitetschefen. Dina arbetsuppgifter kommer till stor del vara att upprätthålla och utveckla interna rutiner och kvalitets- och miljöledningssystemet. Du är även delaktig i arbetet med produktsäkerhet. Du kommer både driva frågor självständigt och samarbeta med andra i olika projekt.

I arbetsuppgifterna ingår:

 • Hantering av reklamationer och kvalitetsavvikelser samt genomföra grundorsaksanalyser
 • Ta fram, utveckla och implementera kvalitetsrutiner
 • Medverka i HACCP på företaget
 • Delta i hygienronder och uppföljningar
 • Utföra analyser enligt egenkontrollplan, dokumentera och analysera provtagningsresultat
 • Adminstrera och medverka vid leverantörsbedömningar
 • Adminstrera produktspecifikationer på produkter, råvaror och insatsmaterial
 • Supportera marknad kring hantering av produktetiketter
 • Utföra internrevisioner och medverka vid externa revisioner
 • Sammanställning och analys av KPI:er inom kvatlitet och produktion
 • Vid behov vara ett stöd inom övrig administration

Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom kvalitet och miljö eller livsmedel. Troligtvis har du har arbetat med kvalitetsfrågor tidigare. Du goda kunskaper i svenska och engelska samt i Office-paketet. Du är van vid att jobba i administrativa program.

Som person är du noggrann, prestigelös och ser vad som behöver göras samtidigt har du skinn på näsan och vågar säga ifrån. Du är van att arbeta mot deadlines. Vi ser gärna att du är en initiativrik person som har lätt för att prioritera, fokusera på lösningar och möjligheter.

Vill du arbeta med ett välkänt varumärke, högkvalitativa produkter och ett starkt fokus på hållbarhet?

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Tjänsten är placerad i Brännarp norr om Halmstad.

Välkommen med din ansökan!