Kvalitetsansvarig

År 1987 startades företaget Getinge Sliperi & Svets AB. 2007 köptes företaget av Widal Industri AB och 2012 förvärvades Harplinge Mekaniska AB, vilket bidrog till en ökad kompetens och utökad maskinpark. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi nu erbjuda helhetslösningar och leverera kompletta system med avslutande ytbehandling. Vi är en legoleverantör med kunder som är ledande inom deras respektive nisch och tillverkar produkter med höga kvalitetskrav. Widal Industri AB befinner sig i en spännande tillväxtfas. För mer information se: www.widalindustri.se

Nu söker vi en Kvalitetsansvarig med produktionsteknisk inriktning

Tillsammans med fabrikschefen och produktionskoordinatorerna utgör ni grunden för vårt kvalitets- och produktionstekniska arbete. I den platta organisationen tar ni det strategiska ansvaret för att bygga upp, strukturera och proaktivt förbättra våra arbetssätt inom kvalitet- och miljö. Det innebär även att ständigt främja förbättringsarbetet tillsammans med dina kollegor. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår:

  • Support till kunder och övrig organisation genom hantering av inkommande ärenden såsom reklamationer, utfallsprovshantering och kvalitetsbrister
  • Utveckling av leverantörer
  • Hantering av verksamhetssystem
  • Interna revisioner
  • Externa revisioner (ISO 9001, 14001)
  • Myndighetskontakter
  • Processutveckling och optimering av arbetsmetoder

Vi söker dig med några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, stark drivkraft och ett strategiskt synsätt. Du har erfarenhet av kvalitetsarbete, produktionsteknik och relevanta förbättringsmetoder.

Troligtvis har du ansvarat för ett verksamhetssystem och revisioner tidigare. Kunskaper inom Lean är en fördel. Du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå och god datorvana.

Som person är du en lagspelare med goda administrativa egenskaper och hanterar dina arbetsuppgifter både självständigt, strukturerat, flexibelt och med en hög stresstålighet. Du har ett stort tekniskt intresse och är en problemlösare med ambitioner att utveckla både dig själv och bolaget.

Vi kan erbjuda dig en bred roll som sträcker sig från det strategiska och förebyggande till det operativa och dagliga arbetet. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan!