Kvalitetsansvarig

Tata Steel är en av världens största stålbolag med verksamhet i 26 länder och kommersiella kontor i över 35 länder. Affärsområdet Distribution Europa har 8 servicecenter över hela Europa. Halmstad Steel Service Centre är ett av Nordens mest väletablerade stålservicecenter och bland dem med högsta produktionskapaciteten i regionen och kan leverera stora produktionsvolymer av stål till kunder inom alla industrisegment. För mer information om företaget se: www.tatasteeleurope.com/sv/om-oss/servicecenter-sverige-norge

Med placering i Halmstad söker vi nu en Kvalitetsansvarig

Är du en driven kvalitetsperson som vill fortsätta din utveckling tillsammans med ett av världens största stålbolag? Verksamheten växer i Skandinavien, vilket leder till att vi väljer att anpassa kvalitetsorganisation för att möta expansionen.

Vi kan erbjuda en utvecklande roll där du arbetar nära kunden och tillverkningsprocessen för att produkter och leveranser ska uppfylla högt ställda förväntningar. Du får ansvaret för att driva och utveckla kvalitetsarbetet samt säkerställer att kraven i standarder som IATF och ISO samt gällande branschstandarder efterlevs.

En viktig del av rollen är att samordna kvalitetsärenden vid reklamationer eller interna avvikelser samt att koordinera och driva arbetet med grundorsaksanalyser. I rollen ingår även att samordna korrigerande åtgärder inom ramen för verksamhetsprocesser, produktion och logistik tillsammans med berörda personer både internt och externt.

Du har ett nära samarbete med kollegor i hela företaget såväl som hos våra kunder och medverkar vid genomgångar av nya uppdrag samt vid leveranskontroller. I din roll arbetar du även proaktivt med ett förebyggande förbättringsarbete och är kontaktperson mot kunder i kvalitetsrelaterande ärenden. Du planerar och genomför produktrevisioner i produktionen och rapporterar till Kundservicechefen.

För att lyckas i rollen tror vi det krävs en gedigen erfarenhet från en liknande roll i ett tillverkande företag. Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning. Du har mycket god system- och datorvana och arbetar obehindrat i Officepaketet samt besitter goda kunskaper i svenska och engelska.

Vi tror du har stort driv och genuint intresse för produktionsprocesser. Som person är du kommunikativ, noggrann och arbetar systematiskt. Du är prestigelös och samarbetsinriktad samt har förmågan att få med dig människor.

Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390.

Välkommen med din ansökan?