Kvalitetschef

Bendiro Profile Tech AB är Skandinaviens ledande tillverkare och leverantör av rullformade specialprofiler. Rullformning är ett rationellt och kostnadseffektivt produktionssätt där gränsen för vad som är möjligt ständigt flyttas framåt. Bland företagets kunder återfinns allt från små tillverkande företag till världskända svenska varumärken inom en stor mängd olika applikationer. Företaget är placerat i Falkenberg och omsätter cirka 80 miljoner. För mer information om företaget se www.bendiro.se

Till Falkenberg söker vi en Kvalitetschef

Det blir din huvuduppgift att säkerställa att standarder och rutiner inom kvalitetsområdet efterföljs. Som kundens representant i företaget ansvarar du för internrevisioner, uppföljningar och kvalitetsmätningar i syfte att leverera en hög jämn kvalitet i tid. I rollen ingår även ett ansvar inom miljöområdet samt projektledning.

Ständiga förbättringar är en naturlig del av arbetet och innebär att du identifierar förbättringsområden i processerna och driver förbättringsaktiviteter.  I rollen har du många kontaktytor i organisationen och samarbetar du med samtliga nyckelpositioner i företaget.  Du rapporterar till VD och sitter med i ledningsgruppen.

Förmodligen har du några års erfarenhet av en liknande befattning inom den tillverkande industrin. Erfarenhet av ISO standarderna är ett krav, fordonsstandarderna ser vi som en fördel. Du har en teknisk utbildningsbakgrund, gärna på högskolenivå, samt behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du kommunikativ, metodisk och strukturerad. Du är analytisk lagd och kan uttrycka dig tydligt i tal och skrift och du trivs i en utbildande roll. För att lyckas tror vi du jordnära och har en prestigelös attityd.

Tycker du det verkar intressant ser vi fram emot din ansökan senast den 12/6. För mer information om tjänsten kontakta Andreas Nilsson 0701-460 391 och Carin Mossberger 0701-460 390.

Ansök nu