Kvalitetschef

Dooria är en av de ledande producenterna av dörrar i Norden. Dooria har över 100 års erfarenhet av att producera dörrar med hög kvalitet. Huvudkontoret ligger i Oslo men med självständiga försäljningsbolag i Sverige och Norge. Dörrarna tillverkas på tre egna fabriker i Sverige. Doorias innerdörrar är bland de mest exklusiva i Norden. Dörrarna säljs i första hand via återförsäljare och husproducenter. Dooria har cirka 300 medarbetare och omsätter cirka 500 MSEK. För mer information om företaget se: www.dooria.se.

Rekryteringen avslutad

Dooria söker Kvalitetschef på koncernnivå

Ditt huvudsakliga mål blir att leda arbetet med att ISO certifiera verksamheten inom kvalitet och miljö. Du kommer att verka på koncernnivå och kommunicera ledningens förväntningar inom organisationen för att skapa en större fokus på området. I rollen ingår även att etablera rutiner och system för att samordna, koordinera och styra verksamheten inom kvalitet och miljö. Tjänsten innebär något resande.

Du har en relevant erfarenhet av miljö- och kvalitetsarbete från tillverkningsindustrin. Troligtvis har du tidigare varit ansvarig för certifieringsprocesser i liknade verksamheter. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av att driva förbättringsprocesser i projektform. Vi tror det krävs en relevant akademisk utbildning, förmodligen inom miljö och kvalitet, samt en förståelse för hur de olika delarna i en verksamhet hänger samman och bildar en helhet. Du behärskar svenska i tal och skrift. En god förståelse för norska och engelska är en fördel.

Som person är du självständig och kommunikativ. Du känner dig trygg inom kvalitets- och miljöområdet och kan förklara och engagera andra i förbättringsarbetet. För att lyckas i rollen tror vi det krävs en god arbetsstruktur, förmåga att planera och sätta mål.

Låter det spännande? Vi erbjuder en kvalificerad utmaning för dig som brinner för att arbeta med utveckling och förbättring på koncernnivå. Placeringsort är Kungssäter på behagligt pendlingsavstånd från flera kustnära städer.

För mer information om tjänsten kontakta: Carin Mossberger: 0701-460 390 eller Andreas Nilsson: 0701-460 391. För att söka tjänsten skickar du din ansökan märkt ”Kvalitetschef” till info@enoem.se senast den 27/9-2011.