Kvalitetsingenjör

NIBE AB i Markaryd har cirka 1 300 anställda med kompletta produktions-, utvecklings- och marknadsavdelningar. Omsättningen är cirka 4,5 miljarder kr på produkter som värmepumpar, varmvattenberedare och braskaminer. Nibe AB ingår i börsnoterade Nibe Industrier AB, med en omsättning på mer än 25 miljarder kr och har ca 18 000 anställda i Sverige och ytterligare 30 länder.

Nu söker vi en Utvecklingsinriktad Kvalitetsingenjör

Drivs du av att arbeta med ständiga förbättringar och kvalitetsutveckling? Kanske har du erfarenhet från en kvalitetsroll inom fordons-, livsmedels- eller medicinteknikbranschen och söker en ny utmaning. NIBE AB är ett stort bolag med en familjär känsla. Företagskulturen präglas av korta beslutsvägar, nytänkandet och en bättre mer hållbar framtid.

Nu behöver gruppen som arbetar med tillverkningskvalitet förstärkas på grund av den starka tillväxten. Du ingår i ett team med tekniker och produktrevisorer. Tjänsten tillhör kvalitets- och miljöavdelning inom NIBE AB med kompetens inom leverantör, kund och hållbarhet.

Som kvalitetsingenjör kommer du att arbeta på våra produktionsavdelningar med att utveckla FMEA, styrplaner och problemlösning samt statistiska och analytiska verktyg. Arbetet bedrivs i nära samarbete med produktion, produktionsteknik och utvecklingsavdelningarna vilket ställer krav på din kommunikations- och organisationsförmåga. Du arbetar inom hela organisationen och har många sociala kontakter vilket kräver god social kompetens och en pedagogisk förmåga.

Troligtvis har du en teknisk högskoleutbildning och några års erfarenhet av kvalitetsarbete från tillverkningsindustrin. Du har goda kunskaper i systematiskt kvalitetsarbete och ständiga förbättringar. Som person är du en analytisk och strukturerad problemlösare. I grunden är du en stabil och jordnära person som på sikt kan anta en ledande befattning.

Om du har ett starkt intresse för kvalitetsförbättringar kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett framgångsrikt svenskt industriföretag med tydligt hållbarhetsfokus. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Andreas Nilsson 0701-460391 eller Carin Mossberger 0701-460390. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Varmt välkommen med din ansökan!