Lager- och Logistikmedarbetare

RAM Nordic erbjuder monteringslösningar för en stor mängd olika applikationer och branscher samt till industrikunder för montering av t.ex. laptops, kommunikations- och navigationsutrustning etc. Round-A-Mount Technologies patenterade kulledsbaserade modulsystem kan kombineras till skräddarsydda lösningar som möter extrema krav på användarvänlighet, tillförlitlighet och vibrationsdämpning. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika brett sortiment. RAM Nordic har ensamrätt på nordiska marknaden. För mer information se: www.ram-mount.se

Till Halmstad söker vi nu en medarbetare inom Lager och logistik med inköp och försäljning

Det blir din huvuduppgift att sköta logistiken kring vårt lager samt hantera in- och utleveranser. Att ha kontroll över lagerförbrukning och lagernivåer är en viktig del av tjänsten. Beställning från våra leverantörer samt produkttrådgivning ingår också. Du hjälper också till med försäljning per telefon och ibland även på mässor.

Du har lägst gymnasiekompetens och god datavana. Troligtvis har du något års erfarenhet från ett liknande arbete. Goda kunskaper i engelska är ett krav då du ofta är i kontakt med den amerikanska leverantören och våra utländska kunder. Övriga nordiska språk är meriterande.

Som person är du en ordningssam, noggrann och ansvarstagande lagspelare med förmåga att planera ditt eget arbete. Du ser till kundens bästa och försöker tillmötesgå deras krav. Dina goda IT kunskaper hoppas vi du vill använda för att optimera flöden och rutiner för vårt lager som i dag servar hela Skandinavien. Du tar gärna egna initiativ till att förbättra och effektivisera.

Har du en passande bakgrund och intresse av att arbeta i ett litet, dynamiskt företag? Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med spännande produkter och kunder samt trevliga arbetskamrater. Vi ser gärna kvinnliga sökanden till denna tjänst.

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 Vi ser fram emot din ansökan snarast.

Ansök nu