Lageransvarig

RAM Nordic erbjuder monteringslösningar för en stor mängd olika applikationer och branscher samt till industrikunder för montering av t.ex. laptops, kommunikations- och navigationsutrustning etc. Round-A-Mount Technologies patenterade kulledsbaserade modulsystem kan kombineras till skräddarsydda lösningar som möter extrema krav på användarvänlighet, tillförlitlighet och vibrationsdämpning. Ingen annan tillverkare erbjuder ett lika brett sortiment. RAM Nordic har ensamrätt på nordiska marknaden. Se mer: www.ram-mount.se

Venatio AB arbetar i hela Norden som representant och exklusiv distributör för producenter av innovativa produkter med högsta prestanda och tillförlitlighet. Venatio har också produktion av komponenter med självlysande GTLS, gaseous tritium light sources. Våra kunder är främst jakt- och sportskytte, samt polis och försvarsmakter i Norden. Produkterna återfinns främst inom område­na personlig utrustning, optik, optronik, sensorer, sikten och tillbehör. Venatio har ett mycket starkt bokslut 2012. För mer information om företaget se www.venatio.se

Till Halmstad söker vi nu en Lageransvarig

Rekrytering Avslutad

Det blir din huvuduppgift att sköta logistiken kring vårt lager samt hantera in- och utleveranser för både Venatio och RAM Nordic. Registrering av order samt ha kontroll på lagerförbrukning och lagernivåer är viktiga delar av tjänsten. Här finns utvecklingspotential och en möjlighet till optimering och effektivisering med hjälp av affärssystemet. Beställning från våra leverantörer samt produkttrådgivning ingår också.

Du har lägst gymnasiekompetens och god datavana. Troligtvis har du något års erfarenhet från ett liknande arbete. Goda kunskaper i engelska är ett krav då du ofta är i kontakt med den amerikanska leverantören och utländska kunder.

Som person är du en ordningssam, noggrann och ansvarstagande lagspelare. Du ser till kundens bästa och försöker tillmötesgå deras krav. Har du en passande bakgrund och intresse av att arbeta i ett litet företag? Då kan vi erbjuda dig ett omväxlande arbete med spännande produkter och kunder samt trevliga arbetskamrater.

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson 0701-460 391 eller Carin Mossberger 0701-460 390. Vi ser fram emot din ansökan märkt ”Lageransvarig RAM Nordic AB” ställd till info@enoem.se senast den 23/5-13.