Lagerchef

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Lagerchef

Vi söker nu dig som med ett motiverande ledarskap kan skapa engagemang och delaktighet för att utveckla vår personal och lagerverksamhet.

Vi kan erbjuda en omväxlande roll med ett tydligt kundfokus. Som lagerchef har du budget- och resultatansvar samt personalansvar för 10 medarbetare. Du deltar aktivt i budgetarbetet och sätter mål inom arbetsmiljö, fastighet och produktivitet. Planering, ledarskap, analys och optimering är viktiga delar i ditt arbete.

Genom struktur och planering skapar du bästa förutsättningar för att kunden ska få sin leverans i tid på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Du säkerställer att lagerlogistiken når uppsatta mål gällande kvalitet, utveckling, lönsamhet och kundnöjdhet.

Personalansvaret omfattar förekommande personalarbete såsom medarbetarsamtal, arbetsmiljö, lönesamtal. Lagerchef är delaktig i det dagliga arbetet och ser till att alla flöden följs och fungerar. Du kommer dagligen vara i kontakt med transportörer.

Vi tror du har några års erfarenhet av en liknande roll med personalansvar. För dig är systematiskt arbetsmiljöarbete, processutveckling- och kvalitetssäkring bekanta ansvarsområden sedan tidigare. Kunskaper inom förändrings- och förbättringsprojekt är en tydlig fördel. Du har en relevant utbildningsbakgrund samt är en van dator- och systemanvändare.

Det allra viktigaste är att du är en bra förebild och har förmågan att engagera och utveckla personalen samt leda processerna framåt. Du är en duktig lagspelare som delegerar ansvar, engagerar och frigör potentialen hos din personal. För att passa in hos Gerdmans är du plikttrogen, prestigelös och vill ha roligt på jobbet.

Vill du jobba i en spännande E-handelsbransch med engagerade kollegor, och dessutom drivs av problemlösning och förbättring och utveckling av processer? – då är detta tjänsten för dig!

Har du frågor kring tjänsten tveka inte att höra av dig till Andreas Nilsson 0701–460 391 eller Carin Mossberger 0701–460 390. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpnande. Tjänsten är placerad i Markaryd.

Varmt välkommen med din ansökan!