Lagermedarbetare

Top Swede konfektion tillverkar yrkes- och profilkläder samt importerar skyddsskor. Vi arbetar för att ta fram funktionella arbetskläder med noggrant utvalda material.Vi designar modellerna och utvecklar materialen i samarbete med våra fabriker för att kunna erbjuda marknaden bästa tänkbara produkter till ett gynnsamt pris. Top Swede ingår i samma företagsgrupp som Sikab och delar lokaler i Hisings Backa. För mer information sewww.topswede.se

Nu söker vi en noggrann och effektiv Lagermedarbetare

Du tar ansvar för att in- och utleveranserna sker effektiv och smidigt. Inleveranserna kommer styckvis eller i containers och ankomstkontrolleras. Containrarna lossas manuellt vilket kan vara fysiskt krävande. Arbetet kräver både effektivitet och organisationsförmåga. Orderplock, packning samt sammanställning av fraktdokument ingår likaså. Delar av lagerhanteringen sker med en plocktruck vilket underlättar arbetet.

Vi tror du har några års erfarenhet från lagerarbete kanske från ett distributionslager eller från styckegodshantering. Troligtvis är du van vid systemstöd och har i övrigt en allmänt god datorvana. Du har gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska samt körkort B.

För denna tjänst värderar vi dina personliga egenskaper högt. Du är en lojal och ansvarskännande person som värdesätter ordning och reda. Samtidigt tar du egna initiativoch arbetar effektivt och lösningsorienterat. Arbetsuppgifterna innebär att du både arbetar självständigt och i team.

Känner du igen dig? Då kan vi erbjuda dig ett självständigt, ansvarfullt och varierat arbete tillsammans med trevliga arbetskamrater. På lagret arbetar 4 personer. Vi ser fram emot din ansökan senast den 22 September, märkt ”Lagermedarbetare Top Swede”.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Carin Mossberger 0701-460390 eller Andreas Nilsson 0701-460391.