Lagermedarbetare

RAM Nordic AB och Venatio AB ingår i samma företagsgrupp och är exklusiva distributörer i Skandinavien för innovativa produkter som möter extrema krav på användarvänlighet och tillförlitlighet. RAM Mounts erbjuder marknadens bredaste sortiment av montagelösningar för bl.a. kommunikations- och navigationsutrustning. Venatio AB erbjuder produkter inom optik, sikten och portabel vattenrening. För mer information se: www.ram-mount.se och www.venatio.se

Till Halmstad söker vi nu en ansvarsfull lagermedarbetare till en dynamisk miljö

Det blir din huvuduppgift att sköta logistiken kring vårt lager samt hantera in- och ut-leveranser. Registrering av order samt kontroll av förbrukning och nivåer på lagret är viktiga delar av tjänsten. Beställning från våra leverantörer samt produktrådgivning ingår också. Tjänsten kan beroende på dina kvalifikationer och ditt intresse även breddas framöver att innefatta support vid mässor och event m.m.

Du har lägst gymnasiekompetens och god datavana. Troligtvis har du något års erfarenhet från ett liknande arbete och behärskar engelska i tal och skrift. Du vill gärna arbeta med kvalitetsprodukter mot kunder med högt ställda krav.

Som person är du en ordningsam, noggrann och ansvarstagande lagspelare. Du gillar att kunna ge kunder riktigt bra service. Har du en passande bakgrund och intresse av att arbeta i ett litet företag med korta beslutsvägar? Är du intresserad av jakt, skytte, fiske eller friluftsliv är det meriterande!

Vi kan erbjuda dig ett mycket omväxlande arbete och möjligheter att påverka. Du kommer arbeta med spännande produkter och kunder samt trevliga arbetskamrater. Det går bra för oss och vi växer på alla våra olika marknader och branscher och hoppas att just du vill vara med oss på denna spännande resa!

För mer information om tjänsten tala med Andreas Nilsson, Nilsson & Mossberger 0701 – 460 391 Vi ser fram emot din ansökan snarast. Urval kommer att ske löpande.

Välkommen!