Redovisningschef

Länsförsäkringar Halland söker Redovisningschef 
Vi söker Redovisningschef till avdelning Ekonomi & Finans & IT på kontoret i Halmstad. Du kommer att ha huvudansvar för processerna löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra samt bokslut. I tjänsten ingår rapportering till Finansinspektionen och Länsförsäkringar AB, IFRS regelverk, ansvar för finanssystemet IVAR, rapportbyggande i vårt beslutstödssystem Mercur samt bokslutsuppgifter.

Du kommer att ha personalansvar för tre personer och du är direkt underställd CFO. Då du kommer att jobba i en liten grupp är det viktigt att du tycker om att jobba i team där alla hjälps åt för att nå målet och för att ständigt utveckla och förbättra sina processer.

Vilken bakgrund har du?

Du har en ekonomisk universitetsutbildning med inriktning mot redovisning och vi ser det som meriterande om du även har du kunskap och kompetens inom finansområdet. Du är drivande och självgående och har några års erfarenhet att arbeta i en liknande roll samt av att leda, coacha och motivera människor. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av de system vi använder, Hogia affärssystem, Centsoft, IVAR, Mercur och Inexchange.

Hur är du som person?

Vi söker dig som är affärsmässig, mål- och resultatinriktad. Du är duktig på relationer och har samtidigt en god administrativ förmåga. Det är viktigt att du är en stabil och trygg person som har förmågan att involvera, utveckla och få andra att växa. Samarbete för gemensam framgång är en självklarhet för dig och du har förmågan att både hjälpa och ställa krav.

Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

I denna rekrytering samarbetar vi med Nilsson & Mossberger. Har du frågor är du välkommen att kontakta Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Din ansökan med meritförteckning vill vi ha senast den 16 maj 2018.

Om oss 

Länsförsäkringar Halland är försäkringsbolag, bank, och fastighetsförmedling under ett och samma tak. Vi ägs av våra kunder och kan koncentrera oss helt på deras bästa. För att jobba hos oss måste du därför ha ett genuint intresse av att hjälpa människor och förstå deras utmaningar. Med ett av branschens starkaste varumärken arbetar vi varje dag för att skapa trygghet och en enklare tillvaro för hallänningarna. Vi drivs av vår värdegrund – Halländska, Hållbara, Hängivna – som också präglar vårt arbetsklimat och gör oss till en uppskattad arbetsgivare. 

Ansök nu