Logistikchef

Gerdmans Inredningar AB är ett företag inom distanshandel av arbetsplatsinredning till kontor, lager och industri. Vi har en stark tro på utveckling av våra kunder och medarbetare genom hög service, rätt kvalitet och ett stort engagemang och ser digitaliseringen som en möjliggörare. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har försäljningskontor i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG och är noterat på Frankfurtbörsen. Under 2018 förvärvades Runelandhs som nu är ett dotterbolag till Gerdmans. Årsomsättningen beräknas till ca 500 MSEK. För information om företaget se:www.gerdmans.se

Med placering i Markaryd söker vi nu en Logistikchef

Vill du överträffa kundernas förväntningar med avseende på kvalitet och leveransprecision? Är du en person som tillsammans med dina kollegor vill vidareutveckla logistikfunktion och lyfta den till nästa nivå?

Du leder ett lager- och logistikteam där lagerchefen rapporterar till dig. Logistikchefen ingår i ledningsgruppen och rapporterar direkt till VD.

I arbetsuppgifterna ingår lageroptimering och kostnadsbesparing med fokus på hög servicenivå mot kund. I förändringsarbetet initierar och driver du logistik- och inköpsprojekt. Leverantörsförhandlingar ingår i arbetsuppgifterna. Genom att identifiera och följa upp nyckeltal säkerställer du att målen nås och utvecklas. Du ansvarar även för lager- och kontorsfastigheten i Markaryd.

En viktig del är att skapa strategier för framtida lösningar och du kommer aktivt bidra till företagets långsiktiga utveckling. Branschen präglas av en hög förändringstakt vilket kräver nytänkande och lyhördhet för att möta marknaden.

Du har minst fem års erfarenhet som chef i en liknande roll. Vi tror du har en relevant utbildningsbakgrund inom logistik eller Supply Chain management. Erfarenheter inom Lean eller motsvarande är meriterande. Du uttrycker dig obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du lösnings- och utvecklingsorienterad. Du leder genom att inspirera- och utveckla människor för att skapa motivation. Samtidigt som du är handlingsinriktad med ett tydligt kund- och affärsfokus har du en fallenhet för analytiska- och strategiska frågeställningar.

Har du förmågan att lyfta blicken och utveckla logistikfunktionen? Då ser vi fram emot din ansökan senast den 30/6. För mer information om tjänsten kontaktar du Nilsson & Mossberger, Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460391. Din ansökan registrerar du hos Nilsson & Mossberger.

Varmt välkommen!