Logistiker

Med våra två varumärken, Gerdmans och Runelandhs, är vi ett företag som genom ett heltäckande sortiment av inredning levererar nutida, effektiva och hållbara arbetsplatser till företag i Norden. Genom en hög servicegrad och en enkelhet i våra kontakterhjälper vi våra kunder att skapa en inspirerande arbetsmiljö. Vi arbetar med kunder från hela näringslivet och offentlig förvaltning. Huvudkontor och lager är beläget i Markaryd och därutöver har vi dotterbolag i Helsingfors, Köpenhamn samt Oslo. Med 75 års erfarenhet så har vi lärt oss att varje arbetsplats är unik och har sina egna behov. Vårt mål är att erbjuda allt från skräddarsydda lösningar och tjänster till de enklaste produkterna. Gerdmans Inredningar AB ägs av TAKKT AG som är noterat på Frankfurtbörsen. Årsomsättningen är ca 500 MSEK. För mer info se: www.gerdmans.se

Nu söker vi en Logistiker

Är du en strukturerad, effektiv och målinriktad logistiker som drivs av möjligheten att få ta eget ansvar? Vill du vara med och bidra till våra kunders framgångar samtidigt som du har roligt på jobbet? Då kan rollen som logistiker på Gerdmans vara helt rätt för dig. Vi erbjuder dig en operativ logistikroll i ett framgångsrikt företag tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor.

I arbetsuppgifterna ingår inköp av artiklar, säkerställa rätt lagernivåer, leveransbevakning och att förse lagerpersonalen med plocklistor inför utgående leveranser. Fakturahantering, orderbekräftelser och bokning av transporter ingår lika så. Rollen har många kontaktytor både internt och externt mot leverantörer och transportörer.

Du uppskattar ett högt tempo och har kunskaper från ett eller flera av områdena inköp, transport, tull, ekonomi och logistik, vilka du erhållit antingen från studier eller arbetslivet.

Som person är du noggrann, ansvarsfull och strukturerad. Du är en prestigelös, driven och flexibel i ditt arbete. Du trivs med att samarbete i en föränderlig miljö där saker går snabbt. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är analytisk, effektiv och målinriktad.

Hos Gerdmans är företagsklimatet präglat av en familjär anda med korta beslutsvägar och stora möjligheter till påverkan på din roll och personliga utveckling. Med 70 års erfarenhet fortsätter vår framgång genom att förbättra våra kunders vardag med effektiva arbetsplatser och god service. Det ska vara tryggt och enkelt att anlita Gerdmans. Vi tar ett tydligt kvalitetsansvar och söker alltid efter de mest hållbara lösningarna.

Då vår nuvarande logistiker kommer att gå i pension söker vi nu hennes efterträdare. Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Markaryd. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!